Iri nu a uitat sa fie gentleman cu Monica. A lasat-o sa doarma singura cu Irina, iar el a plecat singur in club

Publicat: 18/08/2014 | 00:13
Iri nu a uitat sa fie gentleman cu Monica. A lasat-o sa doarma singura cu Irina, iar el a plecat singur in club

Desi in ultima perioada, relatiile dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor nu au fost tocmai cele mai bune, se pare ca omul de afaceri a ramas la fel de gentleman cu fosta sotie. Revenita in tara, Moni a fost lasata in itimitate cu Irina.

Dupa un an de cand nu si-a mai vazut fiica, Monica Gabor a revenit in tara. Fosta „scorpie de la Izvorani” a venit direct de la aeroport in statiunea Mamaia, acolo unde se afla fiica si fostul ei sot.

moni si iri la mamaia

Irinel a lasat-o sa petreaca cat timp si-a dorit cu fiica ei

Columbeanu a fost extrem de deschis la revederea cu Monica Gabor si nu s-a aratat deloc deranjat de vizita facuta in statiunea Mamaia, in timpul vacantei cu fiica sa. Ba mai mult, le-a lasat pe cele doua sa recupereze tot timpul pierdut si sa petreaca cat mai mult timp una in compania celeilalte. Daca pe zi, omul de afaceri le insotea la piscina resortului unde erau cazati sau mergea impreuna cu Monica si Irina, la masa, seara prefera sa le lase pe cele doua sa inopteze impreuna. Cu toate ca Irinel a venit la mare alaturi de bona, pe timpul serii, acesta nu a avut nimic de obiectat ca Irina sa ramana doar in compania mamei sale.

CITESTE SI:

ULTIMA ORA! Monica Gabor s-a intors in Romania! N-o sa-ti vina sa crezi cum arata dupa un an de SUA

Imagini in premiera cu Irinel si cu Monica Gabor! Nu i-ai mai vazut asa de cand erau casatoriti! Ce se intampla acum cu ei la mare

moni si iri la mamaia

Singur in club

Drept dovada ca, pentru a o lasa pe Monica sa se bucure linistita de prezenta fiicei sale, Irinel a preferat chiar sa iasa singur in club. Daca pana acum era vazut ba in compania Elenei Constantin sau mai nou a Denisei Brotcari, vineri seara, Columbeanu a plecat singur spre un club select de la malul marii, iar intreaga seara a stat pe canapea si s-a bucurat de atosfera din club, socializand cu cei prezenti la masa, insa fara a schimba nici doua vorbe cu vreo tanara domnisoara.

D.M.

 

Citește și...