Irina de la Asia a născut la Viena! Ce nume a ales pentru fetiţă

Publicat: 03/02/2018 | 11:49

Irina Nicolae (40 de ani), fostă membră în trupa ASIA, a născut vineri, 2 februarie, o fetiţă perfect sănătoasă. Naşterea a decurs fără niciun fel de problemă, iar bruneta şi micuţa  se simt foarte bine. Vedeta este soţia preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer (61 de ani).

Irina a devenit mamă pentru prima oară şi nu-şi mai încape în piele de fericire! Fosta cântăreaţă a născut vineri, la Viena, o fetiţă care va primi numele de botez Scarlett-Maria.

„Mama Irinei e foarte bucuroasă că a fost sunată de Irina şi că totul e perfect şi că totul este minunat. Fetiţa seamănă cu Marius (n.r. soţul) şi că în foarte scurtă vreme se va întoarce acasă. De asemenea, aceasta va sta la spital weekendul acesta. Cei doi sunt împreună de 14 ani şi este primul lor copil. Aceasta a condus până în urmă cu două săptămâni. E cea mai fericită bunică din lume”, a povestit Cristi Brancu în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”.

„Fata cu codiţe“ din trupa ASIA formează un cuplu cu omul de afaceri Marius Vizer de 14 ani, cu care s-a căsătorit în 2015, la Budapesta.  

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020