Irinel Columbeanu face DEZVALUIRI UIMITOARE! Ce a facut fiica lui, Irina, imediat ce mama ei a plecat spre Bacau!

Publicat: 05/09/2014 | 08:51
Irinel Columbeanu face DEZVALUIRI UIMITOARE! Ce a facut fiica lui, Irina, imediat ce mama ei a plecat spre Bacau!

Monica Gabor a petrecut timpul zilele trecute cu fiica ei, Irina, insa atunci cand a plecat, sufletul micutei a fost distrus.

Irinel Columbeanu a povestit despre un moment emotionant care a avut loc recent, cand Monica Gabor, fosta sa sotie, a fost in tara pentru a participa la parastasul mamei ei. Omul de afaceri a dezvăluit reacţia pe care fiica lui şi a Monicăi Gabor, a avut-o în momentul în care mama ei a plecat spre Bacau

 

Irinel si fetita lui au o relatie speciala
Irinel si fetita lui au o relatie speciala

Irina a fost foarte bucuroasă că a văzut-o şi foarte tristă când a plecat. A trebuit să plece. M-a impresionat regretul acesta al unui copil că unul dintre părinţi pleacă. S-a şi exprimat. Monica nu a auzit că era în maşina care o ducea la Bacău, unde a fost parastasul. N-a avut cum să audă ce spunea Irina, care se ruga, spunea cu glas tare, că speră ca maşina să nu aibă benzină ca să nu plece. Fata nu îşi dorea ca mama ei să plece. A fost un lucru bun că de la Bacău, Monica s-a mai întors la ea şi au mai petrecut câteva zile împreună. Monica este puţin schimbată. Acum o văd mai matură, este un cuvânt potrivit”, a declarat irinel Columbeanu la Antena Stars.

Citeste si

ULTIMA ORA! Monica Gabor s-a intors in Romania! N-o sa-ti vina sa crezi cum arata dupa un an de SUA

Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

S-a aflat in Romania pentru parastasul mamei sale

In luna august anul trecut, mama Monica Gabor a plecat dintre noi in urma unui accident stupid. Veronica Bulai a mers sa viziteze Pestera Polovragi, iar un bolovan s-a desprins din munte, subit, femeia gasindu-si astfel sfarsitul. Zilele trecute a avut loc pomana de un an de la moartea Veronica Bulai, la Bacau, motiv pentru care Monica si Ramona au revenit in tara.

L.L
 

Citește și...