Isi pune sanatatea in pericol, la 77 de ani! Ce a facut Maria Ciobanu in noaptea de Revelion o putea costa un atac cerebral

Publicat: 10/01/2015 | 12:11

Starea de sanatate ii este precara, iar unaccident vascular cerebral o poate paste la orice pas. Desi a primit interdictii clare din partea medicilor, Maria Ciobanu (77 de ani), a urcat pe scena, de Revelion, ca o adevarata profesionista.

Dupa ultimul control medical, Maria Ciobanu a fost sfatuita de medici sa faca repaus aproape total. Mai exact, i s-a sugerat sa anuleze toate concertele si sa incerce sa se odihneasca cat mai mult. Cumsituatia este una mai mult decat serioasa, marea doamna a muzicii populare romanesti urmeaza un tratament si se afala sub supravegherea unui renumit medic din Los Angeles.

 

Maria Ciobanu pare sa fi trecut peste problemele de sanatate
Maria Ciobanu pare sa fi trecut peste problemele de sanatate

A cantat in noaptea de Revelion, iar noi avem dovada

 

Se pare ca solista a facut rabat de sfaturile specialistilor si nu a putut sta prea mult timp departe de scena. Cu toate ca prietenii apropiati si rudele sustineau despre aceasta ca a inceput sa oboseasca foarte repede, ca inceput sa-si piarda din voce si ca nu mai rezista pe scena mai mult de 20 de minute, Maria Ciobanu a demonstrat contrariul, cu varf si indesat! Cel putin in seara de Revelion a facut un adevarat spectacol intr-un celebru restaurant din New York, alaturi de fiul ei, Ionut Dolanescu si de sotia acestuia, Doinita. Asa cum se poate remarca si de pe filmari, culmea este ca vocea artistei nu a suferit deloc modificari, iar nimeni nu a sesizat ca aceasta are probleme de sanatate. De remarcat ca s-a comportat ca o adevarata profesionista si ca nu a dat nimanui de banuit faptul ca nu se ala in cea mai buna forma fizica.

 

Artista s-a simtit foarte bine la petrecerea de Revelion
Artista s-a simtit foarte bine la petrecerea de Revelion

A trecut peste sfaturile medicului pentru cateva mii de euro

 

Se poate spune ca Maria Ciobanu si-a pus in periocol sanatatea pentru o suma de bani, deloc modesta. Pentru recitalul de Revelion, organizatorii din America au ales ca pretul biletelor sa porneasca de la suma de 200 de dolari, ceea ce inseamna ca o mare parte dintre incasari au mers catre buzunarul artistei. Cu toate ca, cel mai probabil, banii nu au fost deloc putini, multi au incercat sa o convinga pe Maria sa nu urce pe scena. Solista de muzica populara romaneasca are, inainte de toate, astm bronsic in stadiu sever si este dependenta de aparatul cu aerosoli. Constienta, totusi, de pericol, artista a mizat pe prezenta fiului ei, Ionut Dolanescu, care sa o ajute in cazul in care i se intampla ceva neprevazut.

 

Desi solista acuza probleme de sanatate, a putut sustine un recital intreg
Desi solista acuza probleme de sanatate, a putut sustine un recital intreg

CITESTE SI:

Maria Ciobanu, in prag de colaps la 77 de ani! Ce pateste in aceste momente o poate scoate definitiv din lumea muzicii populare!

Maria Ciobanu a ramas fara aer! Ce boala a tinut ascunsa toata viata si ce tratament este obligata sa ia cand face crize!

 

Romanii din America s-au inghesuit sa faca poze cu marea artista
Romanii din America s-au inghesuit sa faca poze cu marea artista

Ii place viata in America

 

In ultima perioada, Maria Ciobanu petrece din ce in ce mai mult timp in America. Aici, nu doar ca incearca sa isi trateze problemele de sanatate, dar cand are timp apeleaza si la serviciile medicilor esteticieni. Mai mult, se pare ca solista s-a apucat si de afaceri. Mai exact, Ciobanu si-a achizitionat mai multe case, pe care le inchiriaza, de aici venindu-i un profit considerabil.

 

Denisa Macovei

Citește și...