Isi pune viata in pericol!Vezi ce actor a cazut in patima fumatului, desi isi pune viata in pericol!

Publicat: 01/10/2015 | 00:03

Ajuns la varsta de 66 de ani, Florin Zamfirescu isi pune viata in pericol. Desi are probleme grave cu inima, actorul s-a apucat, din nou, de fumat. Motivul ni l-a spus chiar el.

In urma cu doi ani, Florin Zamfirescu a fost la un pas sa sufere un infarct dupa ce a fost parasit de sotie, actrita Catalina Mustata. Maestrul are probleme grave cu inima si ia medicamente in fiecare zi. Dupa ce medicii i-au spus ca problemele lui s-au agravat, Florin Zamfirescu s-a lasat de fumat si a inceput sa aiba o viata mult mai ordonata.

 

Florin Zamfirescu

 

Si-a dat seama ca alimentatia, odihna si calmul sunt esentiale pentru a trai cat mai mult timp: ”Au fost momente cand am atins pragul de jos, cand ma simteam foarte rau si am crezut ca mor. Din fericire, Dumnezeu mi-a mai dat o sansa la viata si am de gand sa profit din plin de acest lucru. Sunt constient ca trebuie sa imi schimb complet viata, daca vreau sa imi vad nepotii crescand”, a declarat actorul, in urma cu un an, pentru CANCAN.ro.

 

 


Are o multime de probleme pe cap!

 

Florin Zamfirescu

 

Pana in primavara acestui an, Florin Zamfirescu a si reusit sa se tina de dieta, iar starea sa de sanatate s-a imbunatatit vizibil. Insa, stresul de care are parte in fiecare zi l-a facut pe actor sa cada, din nou, in patima unui veciu. Astfel, el s-a reapucat de fumat: ”Nu trebuia, stiu, dar am avut multe probleme care s-au adunat si am clacat. Ma resimt, tusesc, obosesc mai repede. Momentan nu simt ca ma pot lasa, vom vedea de la anul. Incerc sa nu ma enervez, sa nu pun la suflet anumite situatii, pentru ca stiu ca nu imi fac bine. Insa, pur si simplu imi este imposibil sa raman indiferent cand vad nedreptate si ignoranta”, a declarat Florin Zamfirescu, pentru CANCAN.ro.
 

C.B

Citește și...