Îţi mai aminteşti de Mihai de la Axxa? Fostul artist este acum vindecător şi ajută oamenii necondiţionat: „Am vindecat şi cancer”

Publicat: 25/02/2013 | 17:07

Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, a renunţat la muzică şi s-a dedicat aproape în totalitate unor cauze nobile.

Fostul artist este acum vindecător şi se ocupă cu tratarea diferitelor afecţiuni ale pacienţilor săi. Metoda prin care reuşeşte să le aducă oamenilor alinare nu ar avea succes, spune el, fără ajutorul lui Dumnezeu, motiv pentru care pacientii Cu cele mai mari şanse de a scăpa de boli sunt aceia care cred în divinitate.

mihai onilă

Cu alte cuvinte, Mihai Onilă îşi dedică aproape tot timpul pentru a lupta împotriva forţelor răului şi chiar a farmecelor.

„Am încercat să iau durerea cuiva şi am simţit-o eu 3 zile, a fost groaznic. Am simţit o chemare, am fost crescut de un maestru spiritual de la 14 ani. Am tratat depresie, dureri de stomac şi cancer, dureri de ficat şi de cap„, a spus el pentru Povestiri adevarate.

mihai onilă

Fostul artist susţine că la el apelează şi vedetele şi că nu face acest lucru pentru bani, ci din contra. Au existat pacienti care nu au plătit nimic, iar suma cea mai mare pe care a solicitat-o pentru serviciile lui a fost 280 de lei.

 

C.V.

 

Citește și...