Iubi are tată cu palat, herghelie şi… dosar greu la DNA! Cruduţa e pusă pe treabă: ce face ca să-i intre la suflet ”socrului” multimilionar!

Publicat: 29/05/2017 | 00:00

A dat norocul peste Daniela Crudu. După mai multe încercări pe lângă diferiţi ”băieţi de oraş”, ea este văzută, din ce în ce mai des, în apropierea fiului unui politician de succes, sensibil mai tânăr decât ea. Cruduţa pare să se fi orientat bine nu doar în ceea ce priveşte vârsta partenerului, ci şi la capitolul stabilitate financiară a acestuia, pentru că tatăl băiatului este unul din cei mai bogaţi foşti primari din România! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Radu Maricuţa, fiul fostului fostului primar al localităţii Şelimbăr, de lângă Sibiu, este, de vreo patru ani, topit după asistenta păcătoasă, cam de când Daniela Crudu a fost invitată la zilele oraşului şi i-a căzut cu tronc fiului edilului. (VEZI AICI DETALII EXCLUSIVE OFERITE DE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Nici Cruduţei nu i-a fost indiferent tinerelul Radu, un puştan ”blindat” de resurse, dacă este să ne luam după ce a agonisit tatăl lui, până să intre, în 2015, în atenţia DNA.

Băiatul este simpatic şi haios, spun cunoscuţii lui, iar Daniela apreciază tinerii care o fac să se simtă bine, aşa că idila e ca şi închegată. Cruduţa şi Radu au fost împreună, nu cu mult timp în urmă, la o petrecere de amploare, iar băiatul fostului primar din Şelimbăr şi-a asumat public relaţia cu vedeta, postând poze cu ea, în ipostaze tandre, pe reţelele de socializare! (CITEŞTE ŞI: L-a pus pe ”HOLD” pe Capatos pentru ei! Cum se distrează Daniela Crudu de când a plecat de la ”XtraNightShow”)

Radu şi Daniela au fost împreună, de curând, la o petrecere
Radu şi Daniela au fost împreună, de curând, la o petrecere

Radu ar fi o partidă excelentă pentru divă, poate cea mai bună de până acum la capitolul stabilitate financiară. El este moştenitorul unei averi impresionante în localitatea natală şi nu pare să-şi facă grijă că tatăl său se chinuie să scape de dosarul de corupţie deschis acum doi ani, când a fost şi reţinut de DNA.

Fostul edil are un adevărat palat la Şelimbăr, confundat de mulţi chiar cu clădirea Primăriei, datorită mărimii absolut impresionante. ”Tata-socru” este pasionat şi de creşterea cailor, pentru că deţine o herghelie de rasă, unde cele mai valoroase exemplare trec de 455.000 de euro.

Palatul primarului este deseori confundat cu sediul Primăriei
Palatul primarului este deseori confundat cu sediul Primăriei

Fostul edil mai are, potrivit ultimelor declaraţii de avere, două imobile, un apartament de 29,95 metri pătraţi în Avrig şi unul de 89,6 metri pătraţi în municipiul Sibiu, palatul de 912 metri pătraţi în Şelimbăr şi un spaţiu comercial de 1.782 de metri pătraţi în Sadu. Primarul a mai declarat acţiuni sau părţi sociale la trei societăţi comerciale, cu o valoare totală la zi, la data depunerii declaraţiei, de 417.317,5 lei. Fostul edil mai deţine obiecte de artă, dar şi ceasuri care însumează 471.000 de euro.

Toată această bunăstare a venit, însă, la pachet cu dosarul întocmit de procurorii DNA, care l-au acuzat pe primar de o fraudă de peste 110 milioane de euro. (VEZI ŞI: Asistenta TV ştie cum să iasă din încurcătură! Ce regie a făcut la 4 dimineaţa Daniela Crudu ca să scape de un ”obsedat” – EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

”Infracţiuni de constituire a unui grup infracţional organizat, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, spălare de bani, folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals. Avantaj patrimonial estimat la 114.340.750 euro” susţineau anchetatorii în referatul prin care solicitau arestarea preventivă a fostului edil.

Citește și...