Acasă » Povesti celebre » Iubirile Elenei Basescu: Alex Erbasu, Andrei Hrebenciuc, Joe din Drumul Taberei si, ultimul, dar nu cel din urma, Syda!

Iubirile Elenei Basescu: Alex Erbasu, Andrei Hrebenciuc, Joe din Drumul Taberei si, ultimul, dar nu cel din urma, Syda!

De: Cancan 21/02/2014 | 16:56
Iubirile Elenei Basescu: Alex Erbasu, Andrei Hrebenciuc, Joe din Drumul Taberei si, ultimul, dar nu cel din urma, Syda!
Fiica cea mica a presedintelui a fost fotomodel inainte de intra in politica

Elena Basescu nu are nevoie de nicio prezentare. Chiar ea insasi a spus, la finalul unei prezentari de moda in urma cu cativa ani: "Sunt fata presedintelui si care e problema??"

Fiica cea mica a Mariei si a lui Traian Basescu, Elena s-a nascut la Constanta pe 24 aprilie 1980. Dupa liceu, s-a inscris la o facultatea particulara de unde si-a luat diploma in Relaţii Comerciale Financiar Bancare Interne şi Internaţionale. In paralel, si-a cladit o cariera de fotomodel. Luminile reflectoarelor s-au fixat asupra ei cu mare usurinta si pareau ca nu se mai dezlipesc. „Cred ca sunt o fata normala cu nume rasunator. Mi se pare normal sa fiu chemata, sunt fata presedintelui, e chestie de PR sa ai pe cineva cu notorietate. Toata lumea castiga”, explica mezina lui Traian Basescu.

Fiica cea mica a presedintelui a fost fotomodel inainte de intra in politica
Fiica cea mica a presedintelui a fost fotomodel inainte de intra in politica

Dar celebritatea are pretul ei. Viata privata se joaca pe scena publica. Asa ca nu e de mirare ca toate iubirile Elenei au devenit subiecte de prima pagina.

Erbasu Jr. nu s-a acomodat cu politica

Primul despre care s-a vorbit ca ar fi cucerit inima Elenei Basescu a fost Alex Erbasu, care in prezent traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Andra iacob, un fotomodel celebru. Baiat cu stare, cunoscut drept un mare cuceritor, Erbasu junior nu a rezistat prea mult langa Elena Basescu.

Elena si Erbasu junior au avut o relatie de scurta durata
Elena si Erbasu junior au avut o relatie de scurta durata

Se pare ca pasiunea ei pentru politica, mostenita de la celebrul sau tata, nu a fost pe placul tanarului dandy. Intre timp, au inceput sa apara gafe pe care Elena Basescu le facea cu nonsalanta. Celebra replica “Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri” va ramane mult timp in memoria publicului.
Perlele gramaticale ale Elenei au apropiat-o paradoxal si mai mult de camerele de luat vederi. Faptul ca activa de zor la partid si era prezenta pe scena politica nu au impiedicat-o pe Elena s-a se indragosteasca din nou. De aceasta data tanarul se inscria in tipare. Baiatul era ceva mai apropiat de lumea politica. Insa era din tabara adversa a lui Traian Basescu.

Andrei Hrebenciuc, dragoste interzisa

Elena si Andrei Hrebenciuc au fost comparati deseori cu Romeo si Julieta de Romania, date fiind divergentele dintre tatii lor. La un moment dat cei doi pareau gata sa faca pasul cel mare. Relatia lor era una cu „nabadai” , pe placul presei mondene.

Timpt de trei ani, fiica presedintelui a avut o relatie
Timpt de trei ani, fiica presedintelui a avut o relatie „cu nabadai” cu Andrei Hrebenciuc

Practic, in toata perioada in care Elena Basescu a fost impreuna cu Andrei Hrebenciu primele pagini ale ziarelor de scandal erau despre ei. Ea a declarat ca simte presiunea si ca toata atentia de care “se bucura” erodeaza orice relatie. Problemele au dus intr-un final si la ruptura. Elena Basescu a anuntat sec ca s-a despartit de Andrei Hrebenciuc, dupa aproape trei ani. I-au trebuit sase luni ca sa-si revina.

Pana a intalnit-o pe Irina Noaptes, un super manechin celebru in Statele Unite,  alaturi de care se iubeste de mai bine de cinci ani. Insa la fel de intens ca in prima zi.

Joe, iubitul cu Bentley si dator vandut

Dupa care s-a afisat alaturi de un baiat ceva mai simplu. Daniel Ionut Gheorghe – pe care toata lumea il stie acum de „Joe din Drumul Taberei” . Elena si Joe pareau ca se inteleg de minune, pana cand au inceput sa apara tot felul de amanunte din viata lui.

Dupa Hrebenciuc, Elena s-a indragostit de un tanar necunoscut, supranumit
Dupa Hrebenciuc, Elena s-a indragostit de un tanar necunoscut, supranumit „Joe din Drumul Taberei”

Unul dintre amanuntele neplacute a fost acela ca Joe conducea un bolid de lux in timp ce avea datorii foarte mari la stat. Asta a atarnat greu in defavoarea lui. Gurile rele spuneau chiar ca presedintele s-a opus vehement relatiei dintre fiica sa si Joe. Prin urmare, tanarul a „supravietuit” doar cateva luni in preajma familiei prezidentiale.

O candidatura pentru Europa

Intre timp, Elena Basescu a devenit „EBA”. Inspirata de propriu-i nume si de numarul de inmatriculare al puternicului autoturism pe care il conducea Elena a candidat sub brandul electoral EBa la alegerile europarlamentare din 2009. La alegeri a obtinut suficiente voturi ca sa intre in Parlamentul european. Cariera de fotomodel a Elenei devine asadar istorie, iar anturajul se schimba complet. Cluburile de noapte sunt inlocuite cu sedintele politice, iar prieteniile de Dorobanti pur si simplu dispar. EBa este acum om politic in toata regula.

Syda, simply the best!

Acum intra in scena un alt iubit : Bogdan Ionescu, zis Syda. Fiul unui de om de afaceri de succes, Bogdan Ionescu pare de la bun inceput perechea potrivita pentru mezina presedintelui. Relatia lor este descrisa ca una fiind una „din povesti”. Syda nu este un oarecare.

Mezina presedintelui si Bogdan Ionescu, zis
Mezina presedintelui si Bogdan Ionescu, zis „Syda”, s-au comportat de la bun inceput ca un cuplu cu „intentii serioase”

  E baiat de familie buna dar relatiile amoroase l-au adus in lumina reflectoarelor. Printre femeile care si-au facut loc in viata lui Syda se numara solista de la Cream..Claudia, Alexandra Dinu -fosta doamna Mutu, Corina Zugravu, modelul Elena Archis, Leta Ilie -fosta soţie a lui Sabin Ilie, Ioana Voicu si Lili Sandu. La asa un trecut amoros zbuciumat nu e de mirare ca Bogdan Ionescu a avut un moment de ..”ratacire” pe cand EBA isi tocea coatele pe birourile din Parlamentul European. Sosita pe neasteptate la Bucuresti, Elena face o criza cand il gaseste pe Syda in club alaturi de o tanara. Apropiatii Elenei au fost atunci de parere ca ea nu ar trebui sa treaca peste acest incident.
Ea l-a iertat, insa. Si povestea a mers mai departe. Cei doi au decis sa se casatoreasca.

Nunta cu 800 de invitati

Pregatirile pentru nunta au fost facute cu mult timp inainte. Mai ales ca la petrecere au fost chemati peste 800 de invitati. Toate husele pentru scaune, fetele de masa si esarfele pentru scaune au fost comandate special, pentru ca nicio firma de organizat evenimente nu detine un numar atat de mare de astfel de produse. Aranjamentele florale au venit tocmai din Olanda. Totul a fost gandit in detaliu. Doar era voba de mezina presedintelui. Inclusiv la biserica, slujba a fost oficiata de o multime de preoti.

In septembrie 2012, Elena Basescu s-a casatorit cu Bogdan Ionescu
In septembrie 2012, Elena Basescu s-a casatorit cu Bogdan Ionescu

Petrecerea de nunta a fost organizata la palatul Snagov. Cele doua drumuri de acces au fost tinute sub observatie de SPP pentru a nu exista riscul ca la petrecere sa apara vreun invitat nepoftit. Atmosfera a fost intretinuta printre multi altii, de Aurel Tamas.Ore intregi limuzinele au transportat invitatii imbracati la „patru ace” la Palatul Snagov .
EBA si Syda au intrat asadar in randul lumii. La cateva luni de la nunta, Elena a anuntat ca este insarcinata.

Acum sunt parintii unei fetite superbe, Sofia Anais, pe care presedintele o pretuieste mai ceva ca pe o comoara si o pozeaza de cate ori are ocazia. Seful statului a tinut chiar mortis ca Elena sa petreaca sarbatorile alaturi de el, in statiunea Predeal, impreuna cu sotul ei si cu cea mica.

Traian Basescu a tinut mortis sa petreaca sarbatorile alaturi de nepotica lui

G.A.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea