Iubita lui Dorian Popa, gravidă? Ce spune Claudia despre o eventuală sarcină: ”Un copil va veni…”

Publicat: 24/05/2015 | 00:17
Iubita lui Dorian Popa, gravidă? Ce spune Claudia despre o eventuală sarcină: ”Un copil va veni…”

Dorian Popa si Claudia traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de un an si jumatate, iar cei doi se inteleg de minune. S-au mutat impreuna si au planuri mari de viitor.

Claudia Iosiv, in varsta de 32 de ani, este absolventa A.S.E. si a fost designer vestimentar. Alaturi de Dorian manageriaza salonul de coafura pe care il detin in Bucuresti.

Dorian Popa

Chiar daca se inteleg foarte bine si apropiatii asteapta sa faca pasul cel mare, Claudia si Dorian nu se grabesc. Isi doresc un copil, insa, vor sa mai astepte, pentru ca au treburi mai importante de rezolvat, dupa cum chiar bruneta spune.

Nu sunt pregatiti sa devina parinti

Claudia a lamurit si problema unei eventuale sarcini. Desi isi doreste sa devina mama, iubita lui Dorian marturiseste ca acest lucru se va intampla peste cativa ani, si asta pentru ca niciunul dintre ei nu sunt pregatiti pentru acest lucru.

Dorian Popa

„Nu sunt insarcinata, nici vorba. Daca as fii, chiar nu as ascunde.Un copil va veni peste cativa ani cu siguranta. Nu vrem un copil acum, pentru ca avem alte planuri. Dorian se ocupa de cariera, iar eu sunt un om normal. Deci, pentru moment, nu se pune vorba de un copil”, a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Citeste si

Dorian Popa a ajuns in tara! Iubita l-a asteptat in masina si…Ce a urmat a surprins pe toata lumea!

In Africa lupta se inteteste, acasa nerabdarea creste! Mesajul iubitei lui Dorian Popa pentru „leul din jungla”: „Pentru mine…”

Dorian Popa

Ii merge foarte bine pe plan profesional

De cand s-a intors din Africa, lui Dorian Popa ii merge din ce in ce mai bine pe plan profesional. Tanarul a primit oferte de job-uri si sustine ca se declara multumit de proiectele pe care le are. In plus, a reinceput sa mearga la sala si sa aiba din nou un regim alimentar bogat in proteine, lucru de care a dus lipsa cat a stat in jungla, si s-a ingrasat la loc.

Livia Lixandru

Citește și...