Iubitul Andreei Mantea de la “Burlăciţa” dă din casă:“O lua razna!”

Publicat: 10/10/2015 | 16:20
Iubitul Andreei Mantea de la “Burlăciţa” dă din casă:“O lua razna!”

Fostul concurent de la "Burlacita", Sorin Dumitras, care si-a dorit sa isi gaseasca sufletul pereche in cadrul emisiunii face dezvaluiri incendiare pentru CANCAN.ro.

Dansatorul marturiseste ca si-ar fi dorit sa tina legatura in continuare cu Andreea Mantea dar nu a putut din cauza ca barbatul cu care vorbea bruneta era gelos.

Andreea Mantea

Tanarul a ajuns in lumina reflectoarelor pentru ca a participat la un show unde a putut lupta pentru inima Andreei Mantea. Cu un aspect fizic demn de invidiat dansatorul a reusit sa se faca foarte usor remarcat. Atractia fizica dintre cei doi a aparut foarte repede si s-a lasat cu atingeri si sarutari pasionale.

Andreea Mantea

Intrebat de reporterii CANCAN.ro daca a mai tinut legatura cu vedeta dupa ce emisiunea a ajuns la final, Sorin a sustinut ca: „Nici vorba sa mai tin legatura cu ea. De anul trecut nu am mai vorbit cu Andreea. Pentru ca era impreuna cu luptatorul MMA. Plus ca a ramas insarcinata. O lua razna el daca vedea ca vorbeste cu mine. In concluzie nu avea sens pentru ca era gelos si nu suporta. Nu era nevoie sa imi spuna ca este gelos pentru ca vedeam singur asta”.

Andreea Mantea

CITESTE SI:

 

A facut-o sa planga si apoi a cerut-o de NEVASTA! Andreea Mantea si-a gasit jumatatea si se MARITA!

Vestea care o va innebuni pe Mantea! Unul dintre pretendentii ei s-a dezbracat pe un site porno! Un detaliu este absolut scandalos

 

Fostul concurent de la „Burlacita” s-a mutat cu iubita sa

Actuala iubita a fostului concurent de la
Actuala iubita a fostului concurent de la „Burlacita”

Sorin Dumitras marturiseste ca acum este fericit pentru ca si-a gasit fericirea in bratele unei bombe sexy: „Am o relatie de patru luni. Stau impreuna cu ea in Malaezia, dar venim luna asta in tara. Avem planuri de viitor impreuna. In momentul de fata ne gandim la ceva serios. Important este ca vrem sa ne fie la amandoi. Sa facem ceva impreuna”.

Oana Pascaru
 

Citește și...