Iubitul vedetei de la Vocea României de la Pro TV, stropit cu benzină și incendiat

Publicat: 14/08/2019 | 14:24

Caz incredibil petrecut la Craiova, acolo unde un bărbat a incendiat casa scării în blocul unde locuia, iar apoi a stropit cu benzină și trecătorii de pe stradă. Nu mai puțin de 40 de persoane au fost evacuate din clădire, în urma scenelor terifiante, iar două dintre ele au ajuns la spital, prezentând arsuri și escoriații. Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbat chiar în apartamentul său, la etajul al doilea al clădirii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unei informații senzaționale. Este vorba despre identitatea uneia dintre victimele agresorului. Chiar prietena acestuia a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare. (CITEȘTE ȘI: ANCHETATORII AU O PISTĂ-BOMBĂ ÎN CAZUL ”BAMBOO 3”: ”NU E ÎNTÂMPLĂTOR! VOM VERIFICA DACĂ…”)

Oana Radu, fostă concurentă la ”Vocea României” – supranumită chiar ”Adele a României” – trece prin clipe groaznice. Iubitul său este una dintre cele două victime ale agresorului din Craiova, bărbatul de 32 de ani care a stropit trecători cu benzină și apoi le-a dat foc.

”Iubitul meu a suferit ieri un accident .. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugati-vă pentru el va rog din suflet!”, a scris Oana Radu pe pagina sa de socializare. (VEZI ȘI AICI: MESAJUL ANDREI DUPĂ CE A FOST ÎNLOCUITĂ LA ”VOCEA ROMÂNIEI”: ”TREBUIA SĂ SPUN STOP!”)

”Bunul Dumnezeu să-i dea putere să se însănătoșească cât mai repede! Multă sănătate! Doamne ajută!”, ”Dumnezeu este mare si sint convinsà ca Blondutu va fi bine. Sintem cu sufletul linga voi. Ma rog la Bunul Dumnezeu in orice clipà pentru el.Blondutul este luptàtor si va invinge”, ”Multă sănătate!”, ”Dumnezeu sa fie cu voi, Oana! Multă putere si sănătate va doresc! 🙏”, ”Doamne! E din ce în ce mai nebună, lumea asta! Cine a făcut nebunia asta, trebuie sa plătească negreșit! Multă sănătate și numai bine!”, ”Multă sănătate,!Doamne Ajută-i să treacă cu bine peste această situație nefericită, ne pare foarte rau pentru ce s-a întâmplat!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii de socializare a Oanei Radu. (VEZI ȘI AICI: IMAGINE INCENDIARĂ CU OANA RADU! CÂNTĂREAŢA A FĂCUT SENZAŢIE CU DECOLTEUL EI GENEROS, DAR ŞI CU TALIA DE VIESPE! ŢINUTA CARE ARATĂ CÂT DE MULT A SLĂBIT)

Au fost mobilizați luptătorii SAS

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că un bărbat stropeşte cu benzină într-un bloc din Craiova, dar şi persoanele care trec prin zona respectivă. (CITEȘTE ȘI: OANA RADU NU SE OPREŞTE AICI! VEDETA CONTINUĂ CU OPERAŢIILE ESTETICE:”PRIN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE VA FI“)

Mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri s-au deplasat la faţa locului, au intrat în apartamentul în care se afla bărbatul, situat la etajul doi al blocului, şi l-au imobilizat. (NU RATA: SMILEY, DESPRE ORGOLIILE DINTRE BRENCIU ŞI CHIRILĂ, DIN NOUL SEZON „VOCEA ROMÂNIEI“: „S-AR PUTEA SĂ IASĂ CU SCÂNTEI“)

Poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat de 32 de ani, din Craiova, care a fost dus la sediul Poliţiei. „În cauză au fost demarate cercetările pentru lămurirea stării de fapt şi a dispunerii măsurilor legale ce se impun”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj. (CITEȘTE ȘI: IRINA RIMES EXULTĂ DUPĂ CE COLEGA ANDRA MĂRUȚĂ A PLECAT DE LA VOCEA ROMÂNIEI: “UITE CU CINE NE..”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...