Iulia Albu a dat de pamant cu Anda Adam! “Este un material cu care se imbraca acele canapele foarte ieftine!”

Publicat: 09/01/2015 | 00:37
Iulia Albu a dat de pamant cu Anda Adam! “Este un material cu care se imbraca acele canapele foarte ieftine!”

Anda Adam a intrat din nou in gura criticului de moda, insa de aceasta data a fost foarte sifonata. Tionuta ei de sarbatori nu i-a picat deloc bine Iuliei Albu care a clasat-o pe ultimul loc al clasamentului.

Anda Adam a purtat o bustiera, o fusta de piele si o haina de blana, insa Iulia Albu i-a desfiintat pas cu pas tinuta. Fashion editorul sustine ca Anda a incercat sa imite mai multe vedete internationale dar fara succes.

Anda Adam

“Blana este sintetica, este un plus pentru ea care a purtat si blana naturala de mai multe ori! Nu stiu daca are lentilele acelea sinistre sau nu! Acesta fusta nu e din piele ci din vinilin, materialul acela din care se imbraca acele canapele foarte ieftine! Ea se duce mereu in zona Kim Kardashian si Rihanna, insa ele poarta altfel aceste tinute! Anda nu stie sa poarte o fusta de piele! Nu merge pana la capat! Sunt diferente de clasa, de stil, cum isi poarta de exemplu Dita von Teese hainele. Ce decolteu are Ditta, da? Sandra Bullock, iar, uitati cum se asotrteaza, nu avem sclipici! Acum, iata ce e gresit cu Anda Adam. Faptul ca poarta o poseta Chanel nu salveaza situatia! Iar pentru asta va primi trofeul Bau impreuna cu ursuletul de pe ea!”, a explicat Iulia Albu.

Iulia Albu

Smiley, felicitat

De cealalta parte a clasamentului s-a aflat Smiley care a fost laudat pentru hainele sale foarte atent alese.

Smiley

“Foarte bine a facut ca nu si-a pus si un fular argintiu! Nu a facut aceasta greseala! A asortat oarecum corect! Nu as fi ales acei pantofi, dar i-a ales pentru ca pe o scena trebuie sa fie vizibil! Diferenta dintre Smiley si Velea este ca eu ii vad haina lui Velea, dar nu il vad pe el, la Smiley ii vad pantofii cu care danseaza si il vad si pe el!”, a explicat Iulia Albu.

R.O.