Iulia Albu, curtata intens de un barbat misterios! Fosta sotie a cunoscutului designer de pantofi vrea sa-si refaca viata!

Publicat: 31/03/2013 | 22:59

S-au iubit opt ani, insa, spre surprinderea tuturor, au preferat sa se desparta la inceputul lunii martie. Iulia si Mihai Albu nu mai sunt impreuna de cateva saptamani, iar in urma cu doua zile au divortat la notar.

Reporterii Cancan.ro au aflat ca fosta sotie a designerului i-a picat cu tronc unui om de afaceri, care, potrivit surselor noastre, nu se va lasa pana nu o va cuceri pe vedeta. Cei doi au inceput sa iasa impreuna, insa, deocamdata, nu vor sa se afiseze in public.

iulia albu

Iulia era curtata de barbati si in timpul casniciei cu Mihai, insa nu a fost niciodata prinsa pe picior gresit. Si pentru ca acum e libera de contract, vedeta atrage barbatii ca un magnet, insa e foarte selectiva si nu vrea sa se arunce in bratele oricarui mascul.

iulia albu

Cel care si-a facut loc in viata fostei sotii a lui Mihai Albu este un potent om de afaceri strain! Potrivit surselor noastre, barbatul o face sa zambeasca pe Iulia, lucru care apropiat-o foarte mult de noul pretendent. Cei doi se distreaza de minune impreuna si se pare ca au foarte multe lucruri in comun. Mai mult, Iulia si noua ei cucerire au cinat intr-un restaurant din Herastrau, dupa care au fost vazuti intr-o cafenea, in urma cu doua zile.

iulia albu

Reporterii Cancan.ro au aflat ca omul de afaceri are in jur de 40 de ani, insa acest lucru nu o deranjeaza pe Iulia, deoarece intre ea si fostul sot e o diferenta de 19 de ani.

iulia albu

Vedeta si Mihai Albu au ramas in relatii de prietenie de dragul fiicei lor, Mikaela, in varsta de trei ani, care locuieste cu vedeta in apartamentul fostei soacre, situat in acelasi bloc in care convietuia cu designerul de pantofi. Iulia a declarat de nenumarate ori ca viata ei nu s-a terminat din cauza divortului, motiv pentru care isi doreste sa aiba ca in viitor sa-si faca o relatie. „Nu vreau sa ma calugaresc. Normal ca o sa-mi fac o relatie la un moment dat”, spunea vedeta dupa despartirea de Mihai Albu.

iulia albu

 

 

Adriana Popescu

 

 

Citește și...