Iulia Albu şi-a găsit “naşa” ! Băduleasca a făcut-o praf. “Doamna Mihai Albu, tu îţi pui ananas în cap”

Publicat: 27/02/2016 | 18:13
Iulia Albu şi-a găsit “naşa” ! Băduleasca a făcut-o praf. “Doamna Mihai Albu, tu îţi pui ananas în cap”

In sfarsit s-a gasit cineva care i-a zis-o Iuliei Albu. De data aceasta, cea care a pus-o la punct pe fosta soţie a creatorului de modă este Raluca Bădulescu, care nu s-a sfiit să spună că tot ce face aceasta este o mascaradă.

Iulia Albu incearca sa-si faca un loc in zona showbizului atacand argumentat sau nu stilul vestimentar al persoanelor publice. Ca are sau nu dreptate, “tinta” nu scapă de critici dure din partea fashion editor-ului. De curând, la Kanal D, Iulia Albu a comentat-o pe Raluca Badulescu spunand ca arata mai bine cand era “era gra-să”, ca avea un oarecare stil mai potrivit inainte sa slabeasca, a facut practic mai multe remarci negative. Ba chiar, de pe canapeaua aceluiaşi show televizat, i-a oferit Ralucăi Bădulescu un trofeu care să marcheze acest lucru, respectiv ca este prost imbracata.

Iulia Albu si-a gasit
Iulia Albu si-a gasit ” nasa”

Cum replicile ca-n liceu şi arătatul cu degetul nu se puteau opri aici, a fost şi rândul Ralucai să se apere. Ea n-a iertat-o deloc pe “fosta doamnă Mihai Albu” atunci când a comparat-o cu un “circ ieftin”.

Raluca a replicat ca stilul pe care il abordeaza este acelasi, comparandu-se cu Anna Wintour, legenda revistei Vogue, care şi-a păstrat acelasi stil, odată cu trecerea anilor. Iar cum nu se putea să nu o muştruluiască măcar puţin pe Iulia Albu, Băduleasca a făcut următoarea completare: “Atâta timp cât tu îţi cumperi materiale din Sam Expo şi le însăilezi pe genunchi, de mână, şi îţi pui un ananas în cap, acel ananas poate să aibă valoare doar dacă este de la Philip Treacy, my dear.” Discuţia a durat câteva minute şi o puteţi asculta mai sus.

Madalina Moraru

Citește și...