Iulia Vantur a dat lovitura! Va juca intr-un film la Bollywood. Salman Khan o vrea langa el!

Publicat: 31/01/2014 | 15:25
Iulia Vantur a dat lovitura! Va juca intr-un film la Bollywood. Salman Khan o vrea langa el!

Povestea de dragoste dintre Iulia Vantur si Salman Khan s-ar putea transforma dintr-o presupusa idila intr-o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Asta dupa ce prezentatoarea show-ului "Dansez pentru tine" va juca intr-un film la Bollywood!

Bomba a fost aruncata vineri de presa indiana. Potrivit BollywoodLife, Iulia Vantur va debuta in cinematografie, semnand un contract cu indienii pentru un musical.

Iulia si Salman se vor intalni la Bollywood, la filmarile musical-ului
Iulia si Salman se vor intalni la Bollywood, la filmarile musical-ului „O Teri”

Filmul respectiv se numeste „O Teri” si este produs si regizat de Atul Agnihotri, nimeni altul decat cumnatul lui Salman Khan, semn ca faimosul actor bollywoodian a fost cel care a vrut-o pe Iulia in India pentru urmatoarele saptamani.

Salman a tras multe sfori pentru a o aduce pe Iulia la Bollywood
Salman a tras multe sfori pentru a o aduce pe Iulia la Bollywood

Stim cu totii ca acest lucru nu ar fi fost posibil fara Salman Khan. Datorita lui, domnisoara Vantur se pregateste sa debuteze din cinematografie„, noteaza jurnalistii indieni.
__________________________________________________

CITITI SI:

Veste SOC pentru Iulia Vantur! Salman Khan sufera de „boala sinucigasilor”

Iulia Vantur, intr-un scandal URIAS! Indienii sunt foc si para de cand au aflat ca blondina ar fi fost maritata cu Marius Moga
__________________________________________________

Totodata, publicatia citata speculeaza pe baza idilei dintre Iulia si Salman, precizand ca „La cum stau lucrurile, se pare ca relatia dintre cei doi este departe de a se termina. Atata timp cand Iulia face parte din filmul lui Agnihotri, frumoasa domnisoara va fi in India pentru lung timp, ceea ce inseamna ca Salman si Iulia vor petrece mult timp impreuna„.

Iubire ca-n filme!

Relatia Iuliei Vantur cu Salman Khan e demna de filmele indiene. In pofida distantei de mii de kilometri, iubirea dintre cei doi rezista, discretia fiind pentru ei cuvantul de ordine. Blondina si actorul s-au vazut recent si in Romania, unde indianul a filmat pentru cea mai noua productie de la Bollywood. Atunci, Salman nu a pierdut ocazia de a o vizita pe Iulia in apartamentul ei din Bucuresti, unde a stat cateva ore bune.

J.D