Iulia Vântur, în doliu! Ce mesaj emoționant a postat vedeta

Publicat: 04/07/2020 | 10:58
Iulia Vântur, în doliu! Ce mesaj emoționant a postat vedeta

Iulia Vântur trece prin clipe dificile, după ce o persoană dragă a decedat. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe o rețea socială.

Extrem de afectată de moartea celei pe care o numește mentor, Iulia a scris un mesaj pe Instagram.

Saroj Khan, cea mai renumită coregrafă de la Bollywood, s-a stins din viață, la 71 de ani. Fiica legendei a confirmat trista veste pentru indianexpress.com.

„Va rămâne un mentor pentru mine!”

În impresionanta sa carieră, a realizat coregrafia pentru mai mult de 2.000 de melodii și a colaborat cu cei mai mari actori de pe scena indiană a filmului.

„Sunt foarte tristă să aud că Saroj Ji nu mai e printre noi. Maestra m-a învățat tot ce știu, cum să fac playback pe o melodie, cum să dansez grațios și cum să fiu o eroină hindi într-un film. Trăirile sale neprețuite și drumul către perfecțiune pe care mergea… va rămâne întotdeauna un mentor pentru mine. Îți voi simți lipsa!”, a scris Iulia într-o postare pe o rețea socială.

Vedeta, care s-a mutat de ani buni în India, a trecut prin clipe grele și luna trecută, după ce un artist de la Bollywood care s-a stins din viață din pricina infecției cu COVID-19. Wajid Khan era foarte apropiat de Salman Khan, acesta fiind cel care a compus și cântat mai multe albume pentru filmele actorului indian, printre care: “Dabangg”, “Wanted” și “Partner”.

Deși Vântur și Salman au evitat să apară împreună sau să facă declarații despre relația lor, se pare că nu se mai ascund. Astfel, românca se gândește chiar la o nouă postură, aceea de mamă. Iulia își dorește să devină mamă, dar nu se gândește neapărat la o căsătorie.

„Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu”, a spus Iulia Vântur.