Iuliana Luciu a ajuns pe mana medicilor. Vezi de ce a venit salvarea chiar inainte ca vedeta sa intre in direct!

Publicat: 11/06/2014 | 18:02
Iuliana Luciu a ajuns pe mana medicilor. Vezi de ce a venit salvarea chiar inainte ca vedeta sa intre in direct!

Clipe grele pentru Iuliana Luciu, care a ajuns pe mana medicilor, in aceasta dupa amiaza. Se pare ca sora Nicoletei Luciu nu a mai putut intra pe platoul emisiunii la care lucreaza, din cauza durerilor de spate.
 

Totul a pornit de la durerile insuportabile pe care Iuliana le-a avut inca de dimineata. Se pare ca sora Nicoletei Luciu are probleme la coloana de mai multi ani, insa nu le-a tratat.

In ultima vreme Iuliana Luciu a tinut dieta dupa dieta pentru a avea silueta de vis, insa acest lucru i-a afectat si sanatatea, organismul ei fiind foarte slabit, acesta fiind si motivul pentru care i s-a facut rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Anul trecut vedeta tv a slabit 10 kilograme, dupa ce a fost la nutritionist, care i-a prescris un regim bazat pe lactate si fructe.

 

Iuliana Luciu

Singura dupa 6 ani de relatie

Dupa o relatie de sase ani, Iuliana Luciu si iubitul ei, Razvan, si-au spus „Adio”, in urma cu mai bine doi ani. Coincidenta sau nu, ruptura relatiei a venit la nici o saptamana dupa ce sora ei, Nicoleta a trecut prin cel mai greu moment din mariajul ei.

L.L

Iuliana Luciu, Iuliana Luciu, salvare, Iuliana Luciu, pe mana medicilor, Iuliana Luciu dureri insuportabile.

Citește și...