Jaf armat în Brăila, în miezul zilei! Câți bani au fost furați într-un timp record

Publicat: 15/04/2019 | 21:56
Jaf armat în Brăila, în miezul zilei! Câți bani au fost furați într-un timp record

Jaf armat la Brăila, în plină zi! 500.000 de lei au dispărut fără urmă dintr-o mașină de lux. Păgubitul a poposit pentru aproximativ 3 minute pe o stradă, moment în care hoții au acționat.

Din declarațiile avocatului familiei, se pare că cei doi hoți s-au folosit de un pistol pentru a sparge geamul mașinii, urmând ca în câteva secunde, să ridice geanta cu suma uriașă pe care păgubitul urma să o depună la bancă. Potrivit digi24, jaful s-a petrecut în plină zi, în cartierul Lacu-Dulce din Brăila.
”S-a spart geamul maşinii, aşa cel puţin am văzut eu în imagini, cu pistolul, cu revolverul sau ce au avut ei acolo, nu ştiu, ceva este că sunt urme, sunt cartuşe sub maşină. Se vede că sunt persoane care au ştiut unde parchează maşina, încotro se îndreaptă şi… că vor fi bani”, a spus Cristian Vasile pentru digi24.ro.
Atât păgubiții, cât și vecinii sunt șocați de cele întâmplate, iar aceștia bănuiesc că cei doi hoți surprinși de camerele de supraveghere știau atât de banii care se află în portbagaj, dar și de mișcările pe care bărbatul urma să le facă, venind direct la țintă.

Mama bărbatului, Georgeta Sterescu, povestește că „A luat banii ca să-i ducă la bancă şi a lăsat maşina aici în poartă la noi şi nemernicii ăştia care… că i-a văzut vecina mai bine, au avut maşina trasă acolo, au spart geamul din spate la maşină”.

Banii furați provin din încasările unei firme de distribuţie de mărfuri pe care bărbatul o deține.

Citește și...