Jean de la Craiova o face PRAF pe presupusa sa amanta: „Ai facut video chat. Vreau sa te duc la testul anti-doping”

Publicat: 10/04/2014 | 18:04

Jean de la Craiova a avut parte de o saptamana de cosmar. Presupusa sa amanta a iesit in presa si a facut declaratii incredibile spunand ca a avut o relatie de 6 luni cu Jean. Giulia mai spune ca este insarcinata si poarta in pantece copilul manelistului.

Giulia il acuza pe Jean de la Craiova ca nu vrea sa recunoasca relatia pe care cei doi au avut-o. Jean de la Craiova spune ca acest scandal a ajuns prea departe si se simte prost in fata familiei sale.

“Nu stiu daca pot sa ii spun scandal. S-a ajuns foarte departe. Nu pot sa concep ce mi se intampla. Cu totii gresim, nu doar barbatii, ci si femeile. Ma simt prost din cauza familiei mele. Giulia a mers foarte departe. Nu sunt infractor sa fac testul poligraf. Eu am o relatie de 5 luni de zile cu fata asta? Eu sunt plecat cu baietii si cu ei stau zilnic, iar, culmea, ei nici nu o cunosc. Familia mea e in alerta. Dosarul ei am inteles ca este mare”, a spus manelistul.

Giulia sustine ca este insarcinata cu Jean de la Craiova
Giulia sustine ca este insarcinata cu Jean de la Craiova

Jean de la Craiova vrea ca acest scandal sa fie uitat cat mai repede si familia lui sa fie lasata in pace.
„Ii propun Giuliei sa mearga la biserica. Si-a dorit sa apara la televizor. M-au sunat toate televiziunile. Stiu ca este un subiect inchis. Vreau sa imi lase familia in pace. Imi iubesc familia foarte mult. Stie foarte bine ca nu e insarcinata cu mine. Putem sa ajungem la niste probleme foarte grave. I-am spus sa ma lase in pace cand m-a sunat. Daca vin 10.000 de femei gravide si ii fac test, eu ce trebuie sa fac? Giulia, vreau sa faci test anti-doping. Ai venit intr-o stare ciudata. Ai facut video-chat. ”, a spus Jean de la Craiova la Antena 1.
______________________
Citeste si
Presupusa amanta a lui Jean de la Craiova a facut testul de sarcina in direct! Ce a aparut pe bat

Jean de la Craiova va fi chemat in STABOR dupa ce si-a inselat sotia: „O sa-l urechem putin” Reactia SOC a mamei Giuliei
______________________

A fost prins in fapt cu Beyonce de Romania

Jean de la Craiova intra in hotel alaturi de Beyonce de Romania
Jean de la Craiova intra in hotel alaturi de Beyonce de Romania

Jean de la Craiova nu este pentru prima oara cand este surprins cu o amanta. Madalina, cunoscuta ca Beyonce de Romania a fost surprinsa in vara lui 2012 de paparazii CANCAN.ro in timp ce intra alaturi de Jean de la Craiova intr-un hotel din Bucuresti. Tanara a urcat prima in camera si a baut un pahar de sampanie, iar dupa un timp si-a facut aparitia si Jean. Atat “Beyonce de Romania” cat si manelistul au negat ca ar fi ceva intre ei.

D.C.

Citește și...