Jean de la Craiova va fi chemat in STABOR dupa ce si-a inselat sotia: „O sa-l urechem putin” Reactia SOC a mamei Giuliei

Publicat: 08/04/2014 | 18:22

Jean de la Craiova risca sa isi piarda cascinicia dupa ce paparazzi l-au surprins in companiei Giuliei, o tanara care stia ca manelistul este casatorit. Regele Dorin Cioaba spune ca il va chema in stabor pe manelist pentru a-l mustra.

 

Dorin Cioaba spune ca Jean de la Craiova va fi judecat in stabor pentru ca si-a inselat sotia.
“Institutia casatoriei trebuie respectata. Jean este un barbat frumos, dartrebuie respectat. Barbatii din ziua de astazi se trag din neam de vanatori. Vina o poarta amandoi. Fetele vor sa iasa si ele in fata. Domnisoara Giulia si-a atins scopul, dar nu trebuie sa stricam familia. Daca nu faci parte din comunitatea rromilor nu te pot chema la stabor. Daca imi cereti mie parerea, eu nu sunt de acord cu divorturile. Eu cred in institutia casatoriei, chiar daca oamenii trec prin perioade mai grele. Ceea ce se promoveaza in ziua de astazi cred ca nu e bine. Se promoveaza conceptia cum ca te desparti de sotie si iti iei alta mai tanara. Daca nu o putem chema pe domnisoara, pe Jean o sa il urechem putin”, a spus regele Dorin Cioaba.

jean

___________________
Citeste si
Marturie INCREDIBILA! Amanta lui Jean de la Craiova rupe tacerea! Ce i-a spus manelistul cand relatia lor a fost deconspirata

Nasul lui Jean de la Craiova, calcat de recuperatori! „Sportivii” care il apara pe Meme Stoica vor sa-i ia 1 milion de euro!
___________________

Mama Giuliei, amanta lui Jean de la Craiova, a facut-o praf pe fiica ei si spune ca nu stia despre relatia pe care fata o avea cu cantaretul de manele.
“Sunt foarte suparata pe ea. Ce crede ca face daca ea s-a dus si Jean a luat-o fortat. Nu ti-e rusine scroafo ce esti? Mi-a venit rau cand am auzit ce s-a intamplat. Sunt in spital acum. Eu de un an de zile nu ii mai trimit bani. I-am trimis in decembrie 100 de euro si 50 de euro acum doua luni. Eu nu sunt de acord sa stea in Bucuresti”, a spus Elena, mama Giuliei.

D.C.
 

Citește și...