Jumătatea Dolce & Gabbana fascinat de Delia! Ce poză a publicat celebrul creator de modă cu artista! Ţinuta care i-a atras atenţia

Publicat: 06/12/2017 | 16:54

Celebrul creator de modă Stefano Gabbana a fost fascinat de apariţia Deliei într-o ţinută Dolce & Gabbana. Stefano Gabbana a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu Delia în ţinuta respectivă, care este atât sexy, cât şi extravagantă.

Fotografiile cu Delia în ţinuta Dolce & Gabbana au adunat câteva mii de like-uri pe reţelele de socializare. „Stilată”, a comentat cineva pe Instagram atunci când a văzut o poză cu Delia îmbrăcând respectiva ţinută.

Stefano Gabbana a publicat pe contul său o fotografie cu Delia într-o ţinută Dolce & Gabbana
Stefano Gabbana a publicat pe contul său o fotografie cu Delia într-o ţinută Dolce & Gabbana

Delia este una dintre cele mai populare cântăreţe de la noi, hiturile ei, printre care „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „Rămâi cu bine”, având zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

În afară de cariera muzicală, care i-a adus mult succes şi numeroase premii, cântăreaţa este şi jurat în emisiunile „X Factor” şi „iUmor” de pe Antena 1. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, la numai 17 ani, în trupa N & D, ulterior îndreptându-se spre o carieră solo. În 2015 a câştigat nu mai puţin de şapte premii la gala Media Music Awards.

 

 

Citește și...