Jura ca fiica lui este virgina, dar s-a razgandit. Vezi ce spune tatal Lidiei Buble despre relatia fiicei sale cu Razvan!

Publicat: 29/06/2015 | 16:54

Zilele trecute, tatal Lidiei Bublea declara, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, faptul ca fiica lui este virgina si nu are nicio relatie cu Razvan Simion. Acum, pastorul Viorel Buble este ceva mai rezervat in declaratii, semn ca a aflat deja adevarul.

Ultima poveste cu iz de amantlac din showbiz il are ca protagonist pe Razvan Simion, barbat insurat si tata a doi copii, care a fost fotografiat iesind din casa Lidiei Buble, o cantareata care in trecut jura ca este virgina.

Desi au aparut multe povesti despre relatia lor in presa, nici Razvan si nici Lidia nu au infirmat relatia pana acum. In schimb, prezentatorul de la „Neata cu Razvan si Dani” a dezvaluit ca este despartit de sotia sa.

lidia buble

In timp ce unii au judecat-o, ba chiar au facut-o in fel si chip pe Lidia, au existat si persoane care au sarit in apararea ei. Printre acestia se numara si tatal artistei, pastorul Viorel Buble, care a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN.ro, faptul ca fiica lui nu ar fi capabila sa faca ceva imoral, mai ales ca aceasta este virgina.

 

Isi sprijina neconditionat fiica!

El este tatal Lidiei Buble
El este tatal Lidiei Buble

Au trecut numai cateva zile de atunci, iar Viorel Buble pare sa se fi razgandit si nu mai este atat de radical atunci cand vine vorba de virginitatea copilului lui. Mai mult, pastorul penticostal a dat de inteles ca a avut o discutie cu Lidia si ca ea a recunoscut relatia cu Razvan:„Nu vreau sa mai discut despre acest subiect. Orice s-ar intampla, eu am sa imi sprijin fiica. Nimeni nu are dreptul sa judece, numai Dumnezeu. Fiecare trebuie sa se gandeasca bine inainte de a arunca repede cu pietre in semenii sai”, s-a limitat in a declara Viorel Buble, pentru CANCAN.ro.


CITESTE SI:

Lidia Buble, scandal uluitor dupa ce i-a spart casa lui Razvan: „Parasuto, poti sa dormi noaptea?”

Ce spune tatal Lidiei Buble despre relatia adulterina a fiicei lui cu Razvan! “M-a sunat si mi-a zis ca…”

 

Are o familie numeroasa!

lidia buble

Lidia Buble s-a laudat intotdeauna cu parintii si fratii ei si a dezvaluit ca provine dintr-o familie foarte numeroasa. Mai exact, artista mai are inca zece frati, patru surori si sase frati si este al patrulea copil al familiei Buble. Cel mai mare are 37 de ani, iar cel mai mic, o fata, 11 ani.

 

Claudia Balan

Citește și...