Kamara s-a certat cu sotia lui pe Facebook. „Vezi-ti de treaba!” „Nu ma intereseaza ce spui tu!”

Publicat: 04/01/2014 | 00:40
Kamara s-a certat cu sotia lui pe Facebook. „Vezi-ti de treaba!” „Nu ma intereseaza ce spui tu!”

A trecut un an de zile de cand Kamara se casatorea cu Oana si cei doi se iubesc la fel ca in ziua in care s-au cunoscut. Pana si certurile lor, chiar si cele publice, sunt in gluma, asa cum s-a intamplat recent pe o retea de socializare.

Totul a plecat de la o fotografie postata de jumatatea de culoare a trupei AlbNegru pe Facebook, poza care il infatisa pe cantaret in anii copilariei.

kamara

Vazand cum arata partenerul ei de viata la vremea respectiva, Oana si-a laudat sotul, postand un comment nevinovat: „Asa frumos?„.

kamara

Imediat, avea sa vina raspunsul lui Kamara: „Ce te bagi in seama cu mine„, urmat de replica nevestei: „Vezi-ti de treaba!„. Ultimul cuvant avea sa ii apartina tot sotului, Kamara concluzionand: „Nu ma intereseaza ce spui tu„.

S-au casatorit in secret pe 12.12.12, ora 12

Kamara si Oana s-au casatorit dupa doar doua luni de cand s-au cunoscut. Cununia civila a avut loc pe data de 12 decembrie 2012, in mare secret, in Focsani, orasul natal al fetei.

kamara

„A fost ceva in familie, extrem de discret. Nu am anuntat pe nimeni. Eu si Oana am decis sa ne unim destinele pe 12.12.2012, la ora 12, o dart de care ne vom aduce mereu aminte cu drag„, declara la vremea respectiva Oana pentru CANCAN.RO.

J.D

Citește și...