Kamelia a castigat primii bani la 14 ani, dupa ce a cantat cu fratele ei, George Hora! „Facem muzica impreuna din 2000 si compunem piese”

Publicat: 15/02/2012 | 00:00
Kamelia, sora compozitorului George Hora, a devenit la scurt timp dupa colaborarea cu Puya o noua voce feminina din hip-hop-ul autohton. De curand, Kamelia a lansat o noua piesa, intitulata "Prima oara".

Intrebata ce contributie a avut fratele sau, George Hora, la aparitia ei in peisajul muzical romanesc, artista recunoaste ca se ajuta reciproc. „Eu impreuna cu fratele meu suntem o echipa. Ne ajutam reciproc. Facem muzica impreuna din 2000. In 2008 l-am cunoscut pe Puya si i-am povestit despre mine, despre fratele meu, despre studioul nostru, iar de aici a pornit fructuoasa colaborare dintre el si noi care a dus la hiturile: ‘Undeva-n Balani’, ‘Change’, ‘V.I.P.’, ‘Americandrim’ si ‘Vestul Salbatic'”, a declarat Kamelia pentru PRO TV Magazin.

Mai mult, colaborarea cu fratele ei merge foarte bine si compun piese umar la umar. „Toate piesele mele sunt compuse de mine impreuna cu George. Am compus piese si pentru alti artisti (DJ Andi feat. Stella – ‘Freedom’ si ‘Happiness’, Sistem – ‘Soare'”, Hi-Q feat. Kamelia – ‘The one’)”, a marturisit artista, care a ajutat la construirea studioului muzical al fratelui ei.

„Primii bani i-am castigat la 14 ani cantand impreuna cu fratele meu. Toti banii pe care ii castigam ii investeam in ceea ce urma sa fie studioul nostru”, a dezvaluit Kamelia Hora.

VIDEO Kamelia Hora s-a sarutat pasional cu Victor de la Pena (Deepside Deejays)

Kamelia Hora: „Nu mi-as pune silicoane, dar nu e nimic rau sa ai o imagine sexy”

Vizioneaza videoclipul piesei „Someone like you” in interpretarea romancei Kamelia Hora

Citește și...