L-a lasat pe Nicu Maharu pentru un barbat mult mai tanar. Simona Sensual vrea prospaturi!

Publicat: 08/10/2011 | 00:00
Simona Sensual s-a despartit de Nicolae Molea, zis Nicu Maharu, si s-a cuplat cu un barbat mult mai tanar de care spune ca este indragostita. Blonda sustine ca nu mai vrea sa auda de Maharu, ca nu o mai atrag barbatii de varsta acestuia si ca noul ei partener este doctor.

Sensuala spune ca a decis sa-si faca ordine in viata, asa ca a inceput cu un nou iubit.

„M-am despartit de Maharu. Sa fie sanatos, ii doresc mult noroc, pe mine nu ma mai intereseaza. Mi-am dat seama ca nu ma mai atrag barbatii mult mai in varsta decat mine, asa ca am actionat in consecinta. Acum sunt intr-o relatie cu un doctor care are 27 de ani, o prospatura de barbat. Gerovital pentru suflet si nu numai”, a declarat Simona Sensual pentru cancan.ro.

Blonda afirma ca relatia cu doctorul a inceput in urma cu doua saptamani si ca va face tot ce depinde de ea ca aceasta sa mearga. „Este frumos, este destept, nu este badaran ca altii, si asta nu este tot. Are si alte calitati… fizice, care sunt apreciate de femei. Are vigoare, are tot ce-i trebuie”, a mai marturisit Simona Sensual reporterilor CANCAN. In ceea ce-l priveste pe Maharu, blonda se jura ca nu va mai reveni la acesta.

Simona Sensual a refuzat un duet cu artistul sub pretextul ca ea nu mai canta manele! I-a dat cu flit lui Jean de la Craiova!

Simona Sensual a invatat sa faca mici de la Cocosatu’! Uite-o in actiune

Recomandarea CIAO.RO