L-am filmat pe Găbiţă cu alta la terasă! Juniorul lui Gabi Oprea s-a despărţit de fiica lui Adrian Enache şi…

Publicat: 08/07/2017 | 00:00

Gabi Oprea Jr. nu s-a lăsat cu una, cu două! După ce, în 2015, a fost fotografiat cu Diana Enache (VEZI AICI), dar ambii au negat că ar avea o relaţie, Oprea Jr. nu a renunţat la gândul de a o cuceri pe fiica celebrului cântăreţ Adrian Enache, aşa că a scos-o de 1 Mai la LOFT. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din club, astfel că fiul fostului vicepremier s-a reorientat rapid după ce a realizat că între el şi Diana poate fi doar o prietenie frumoasă. (CITEŞTE ŞI: Fiul fostului vicepremier nu s-a predat şi a declanşat atacul decisiv la fiica lui Adrian Enache. Gabi Oprea Jr. a ”combinat-o” regulamentar pe Diana Enache: masă fentosană la LOFT şi roabă corespunzătoare cu sticle de rose!)

Şarmant din fire, Gabi a reuşit să o cucerească în cele din urmă pe o brunetă misterioasă, pe care a scos-o, „regulamentar”, în oraş, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fost, ca întotdeauna, pe fază! Cei doi s-au răcorit cu un suc, împărţind paharul ca un adevărat cuplu romantic, discutând minute în şir, părând că se bucură din plin de timpul petrecut împreună. În cele din urmă, s-au îndreptat spre maşina lui Oprea Jr., semn că între cei doi se înfiripă ceva destul de serios! (Citeşte şi: Gabi Oprea Jr. a făcut anunţul: „Nu mai suport…”)

După ce Gabi Oprea Jr. şi noua lui cucerire au părăsit localul, s-au dus împreună spre maşina fiului fostului vicepremier
După ce Gabi Oprea Jr. şi noua lui cucerire au părăsit localul, s-au dus împreună spre maşina fiului fostului vicepremier

Înainte de bruneta pe care a scos-o în oraş, Gabi Oprea Jr. a încercat să o cucerească pe Diana Enache timp de doi ani!

În 2015, paparazzii Ciao îi surprindeau pe Oprea Jr. şi Diana Enache ieşind împreună dintr-un restaurant. „Este doar un prieten”, a răspuns Diana la întrebarea dacă ea şi Oprea Jr. au o relaţie. „Ştii că relaţiile încep din prietenie”, au insistat paparazzii. Ea nu a mai zis nimic, însă Oprea Jr. a reacţionat atunci. „Niciodată nu se ştie”, a spus el, lăsând o portiţă pentru o eventuală relaţie. (Citeşte doar pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România: Gabi Oprea Jr. şi-a calmat tovarăşii de şpriţ. Şucăr în parcare de la nota de plată!)

De 1 Mai, anul acesta, cei doi păreau să fie foarte apropiaţi în LOFT. Diana Enache a părut să se simtă foarte bine în compania lui Oprea Jr. Au băut şampanie împreună, şi-au zâmbit şi şi-au vorbit la ureche, doar ei doi, cu toate că la masa respectivă se mai aflau şi prieteni de-ai lor. Însă, uneori o prietenie frumoasă este mai de apreciat decât o relaţie, astfel că pe chipul lui Gabi Oprea Jr. nu se citeşte nicio urmă de regret, atunci când se află în compania brunetei.

Citește și...