L-au cuprins nostalgiile tineretii! Vei ramane socat cand vei vedea cum arata Mircea Baniciu in urma cu 37 de ani

Publicat: 29/05/2014 | 13:46

Nu exista roman care sa nu il cunoasca pe Mircea Baniciu, insa putini isi mai amintesc cum arata artistul in anii sai de glorie. In urma cu 37 de ani, artistul se mandrea cu pletele lui ca abanosul.

Au trecut ani buni de cand Mircea Baniciu facea furori alaturi de trupa Phoenix, dar nu va uita niciodata acea perioada. Artistul isi aminteste cand si cand de vremurile in care facea ravagii printre reprezentantele sexului frumos, in tinerete fiind un adevarat crai.

In 1977, Baniciu avea plete si se imbraca hippie
In 1977, Baniciu avea plete si se imbraca hippie

Intr-un moment de nostalgie, cantaretul a rememorat cu prietenii sai virtuali momentele in care se afla in apogeul carierei sale. Poate ca cea mai dulce amintire de atunci ramane fiecare boare de vant care ii sulfa in pletele-i negre ca abanosul.

CITESTE SI

Au trecut sapte ani de cand s-au despartit, dar Mircea Baniciu nu poate ierta nici acum greselile lui Nicu Covaci

A fost casatorit o singura data, insa i-a ajuns cat pentru toata viata! Am aflat de ce nu se mai vrea ginere Mircea Baniciu!

Mircea Baniciu de acum abia daca mai aduce cu cel din tinerete
Mircea Baniciu de acum abia daca mai aduce cu cel din tinerete

Artistul a facut publica o fotografie cu el de acum 37 de ani, in care doar cine il cunoaste foarte bine il poate recunoaste. Cu o tinuta hippie si un par lung pana la umeri, Mircea Baniciu cel tanar abia daca aduce cu maestrul de acum.

Imaginea a primit rapid mii de like-uri pe Facebook, semn ca nostalgia artistului este impartasita de toti fanii Phoenix care astazi au copii sau poate chiar nepoti.

A.D.

 

Citește și...