La 43 de ani, fostul stelist e ”fibră”. Dacă vede Gigi Becali cum se mişcă, îl transferă imediat!

Publicat: 24/06/2017 | 19:51

Adrian Ilie este pasionat de tenis, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul mare fotbalist pe teren, în timp ce încingea o partidă la dublu. (VEZI ŞI: ADRIAN ILIE, executat de ”Regele mezelurilor”. Scoţianul l-a acuzat pe fostul stelist că...)

În ultimii ani, Adrian Ilie a dispărut din viaţa publică şi a ales să se dedice familiei şi afacerilor. Nu poate sta, însă, departe de sport. Când timpul îi permite, fostul mare fotbalist al echipei naţionale încinge o miuţă sau o partidă de tenis alături de amicii săi.

Pentru “sportul alb”, Adrian Ilie pare că a făcut o adevărată pasiune. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe cel poreclit “Cobra” în perioada când rupea plasele porţilor adverse pe terenul de tenis, în timpul unei partide la dublu.

Ajuns la 43 de ani, fostul atacant al “tricolorilor” a arătat o formă de invidiat şi chiar ar putea evolua, fără probleme, în „puternicul” campionat al Ligii 1. Serviciu, voleu, backhand, lob sau forehand, pe toate le-a exersat Adrian Ilie în timpul meciului. A demonstrat ca are talent şi că ar fi putut practica şi tenisul dacă nu se îndrăgostea iremediabil de fotbal. (CITEŞTE ŞI: VIDEO EXCLUSIV! Fotbalistul de naţională a rupt un teanc de sute dintr-o ”cărămidă” şi…)

Pe durata partidei, Adrian Ilie a pus mult suflet şi nu a ezitat să se certe cu adversarii atunci când i s-a părut necesar. Însă contrele au fost ca între prieteni şi lucrurile nu au degenerat. După câteva zeci de minute de mişcare, fostul fotbalist şi amicii săi s-au retras pe bancă pentru a se odihni. După care s-au îmbrăcat şi au plecat, probabil, spre casele lor.

Adrian Ilie a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti români din istorie. A fost idol peste tot unde a jucat, iar pentru echipa naţională a marcat goluri extrem de importante. Steaua, Galatasaray, Valencia şi Beşiktaş sunt cele mai importante formaţii din cariera “Cobrei”. (VEZI AICI: Fotbalistul lui Stuttgart şi-a făcut talentul la NUBA, apoi… Ce poate fi mai romantic?! Şi-a dus logodnica la şaorma la… 4 dimineaţa!)

Citește și...