La gunoi cu fotbalistii! N-ai sa crezi cu ce se ocupa noul iubit al Madalinei Pamfile! Uite cat de fericita pare cu el

Publicat: 08/01/2015 | 00:23
La gunoi cu fotbalistii! N-ai sa crezi cu ce se ocupa noul iubit al Madalinei Pamfile! Uite cat de fericita pare cu el

Dupa ce si-a facut un nume ca "devoratoare" de fotbalisti, Madalina Pamfile si-a schimbat complet orientarea. De curand, s-a cuplat cu un tanar care nu are nimic in comun cu fostii ei partenerii. Bruneta si-a gasit alinarea in bratele unui bancher.

Fara indoiala, Madalina Pamfile se numara printre tinerele care au avut cele mai multe relatii cu fotbalisti. Desi multe dintre acestea au fost sortite esecului, altele au durat destul de mult si au avut implicatii destul de mari. Cu toate acestea, tanara nu s-a transformat in sotie de sportiv.

 

Madalina a renuntat complet la fotbalisti
Madalina a renuntat complet la fotbalisti

S-a cuplat cu un bancher din Timisoara

 

Desi parea ca nu il va uita prea curand pe ultimul ei iubit, fotbalistul Cristian Daminuta, bruneta pare ca nici nu isi mai aduce aminte de existenta lui. Dovada stau imaginile in care apare alaturi de noul ei partener, unde se observa cu ochiul liber cat de indragostita este. De altfel, sunt putine datile cand Madalina a postat pe site-urile de socializare imagini atat de explicite cu barbatul din viata ei. Cel care a reusit sa o schimbe pe tanara este un barbat din Timisoara, pe nume Alin, care nu are nicio legatura cu lumea sportiva. Tanarul a teminat o Facultate de Finante si acum lucreaza in domeniul bancar.

 

CITESTE SI:

La soare te poti uita dar la iubitul Madalinei Pamfile… ba! Puneti-va ochelarii de soare inainte sa dati click

Ce se intampla de 1 Mai in Mamaia… NU ramane in Mamaia! Ce fac Madalina Pamfile si „sponsorul” ei, cand cred ca nu sunt filmati

 

Madalina si Alin par foarte indragostiti
Madalina si Alin par foarte indragostiti

Relatia este cat se poate de serioasa

 

Dupa ce au petrecut impreuna Sarbatorile, Madalina si Alin lasa sa se inteleaga ca relatia dintre ei este pe cat se poate de serioasa. Fosta asistenta TV se arata extrem de fericita in bratele noului partener si nu pare sa se mai gandeasca la fostii barbati din viata ei. Cu toate ca existau zvonuri cum ca s-ar putea impaca cu Cristi Daminuta, Pamfile nici macar nu mai concepe o relatie cu el.

 

D.M.