La nici două luni de la divorţul de gimnasta Maria Olaru, Bogdan Diaconu a apărut de mână cu…Rocsana Marcu. Primele imagini cu politicianul & Miss…

Publicat: 08/05/2017 | 00:00

În urmă cu o lună de zile, cunoscutul om politic Bogdan Diaconu confirma sfârşitul mariajului său cu gimnasta Maria Olaru, alături de care are şi un băieţel. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit recent, când se bucura de compania unei cunoscute prezentatoare TV. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Bogdan Diaconu a mers alături de prezentatoarea TV Rocsana Marcu, în mall-ul din zona Băneasa a Capitalei, acolo unde s-au simţit cât se poate de bine. Totul s-a întâmplat în seara de sâmbătă, în jurul orei 11:00, atunci când alături de un alt cuplu, au decis să vizioneze un film. Aceştia au ales să meargă la producţia americană „The Circle“, ce îl are în distribuţie şi pe celebrul Tom Hanks. Pânâ în momentul în care au ajuns propriu-zis să cumpere biletele, dar şi să păşească în sala de cinema, cei doi au fost mereu cu zâmbetul pe buze. Totodată, femeia de televiziune a şi râs la un moment dat cu multă poftă, cel mai probabil la una dintre glumele omului politic. Nu numai atât, pentru că i-am filmat chiar în timp ce se ţineau de mână. Un semn că povestea de dragoste care s-a înfiripat între ei este abia la început, însă pare să îi fi făcut pe ambii foarte fericiţi.

De asemenea, Rocsana Marcu, căreia i se spune ”Miss…” a ales să poarte mai multe obiecte vestimentare de culoare neagră, care i-au avantajat pe deplin silueta. Cât despre podoaba capilară, vedeta TV a avut un look fresh şi tineresc, pentru că şi-a aranjat părul în două cosiţe blonde împletite.

În urmă cu o lună şi jumătate, gimnasta Maria Olaru anunţa pe contul ei de Facebook faptul că mariajul său cu preşedintele PRU s-a sfârşit (citeşte AICI mai multe). Imediat după, şi omul politic confirma acest lucru. Cei doi au împreună un băieţel, iar Bogdan Diaconu spunea atunci, spre finele lunii martie, că se va asigura ca celor doi să nu le lipsească vreodată ceva.

„Nu am cum să comentez, ci doar să confirm. Pentru mine, Maria rămâne mama copilului meu. Mai multe de atât nu sunt de comentat. Eu nu cred că am disponibilitatea de a comenta alegerile politice ale Mariei. Pentru mine, Maria rămâne fosta soţie şi mama fiului meu. Voi avea grijă să-i fie bine atât ei, cât şi copilului. Sunt lucruri de nuanţă – adevărul e întotdeauna la mijloc. 27 februarie anul curent. Am avut o căsnicie sau o relaţie care cu mult timp înainte să se producă căsătoria. Este o custodie comună, doar că domiciliul copilului e la mamă. Nu am avut ce să împărţim, pentru noi lucrurile sunt foarte simple. E alegerea Mariei ce declaraţii va face, nu vreau să duc discuţia în acest sens. Dacă Maria va face declaraţii în acest sens, voi răspunde la acel moment. Nu regret nimic din mariajul cu Maria şi o să uit tot ce a fost negative“, declara Bogdan Diaconu, imediat după despărţirea de gimnasta Maria Olaru.

Citește și...