Gimnasta Maria Olaru a divorţat de preşedintele PRU, Bogdan Diaconu

Publicat: 22/03/2017 | 20:07
Gimnasta Maria Olaru a divorţat de preşedintele PRU, Bogdan Diaconu

Fosta gimnastă Maria Olaru a divorţat de soţul ei în mod amiabil şi a decis să facă totul public. Atleta a postat un mesaj în care explică de ce a făcut asta, şi anume, că a fost asociată fără voia ei, cu...politica! Ea este deja fosta soţie a preşedintelui Partidului România Unită, Bogdan Diaconu

Prin acest mesaj, anunţ pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorţat , prin procedură notarială, de fostul meu soţ. Despărţiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat.

Maria Olaru şi-a anunţat public divortul de Bogdan Diaconu
Maria Olaru şi-a anunţat public divortul de Bogdan Diaconu

 

Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând.


Am simţi nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil şi de neînţeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula „soţul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă şi cu actele sale sociale.

Bogdan Diaconu a ieşit din căsnicia cu Maria Olaru
Bogdan Diaconu a ieşit din căsnicia cu Maria Olaru

Da, divorţul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depăşit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înţelegeţi şi să respectaţi dorinţa de linişte atât de necesără mie şi fiului meu.

Vă mulţumesc mult pentru înţelegere, şi rămân

Aceeaşi Maria Olaru, sinceră şi incomodă.”

Citește și...