La Strehaia, gaina canta in… palat!Avem dovada ca “Printul tiganilor” e la cheremul fostei sotii

Publicat: 22/11/2015 | 00:13

Dupa si-a pus silicoane si si-a umflat buzele, Anca de la Strehaia a reusit sa-l recucereasca definitiv pe Leo si sa-l determine pe acesta sa ii faca toate poftele. Dovada sta in imaginile surprinse de CANCAN.Ro, intr-una din zilele trecute.

Pare ca Anca i-a sucit mintea din nou lui Leo de la Strehaia , iar in ultima perioada si-a luat in serios rolul de sotie a „Printului tiganilor”: a pus stapanire pe masina si cardul fostului sot.  Intr-una din zilele trecute, Anca a fost surprinsa ziua in amiaza mare, alaturi de cativa membrii din familia ei.

Anca a venit impreuna cu familia
Anca a venit impreuna cu familia

Bruneta si cei patru barbati care o insoteau si-au facut aparitia la un centru comercial din Capitala, de unde fosta sotie a lui Leo intentiona sa isi cumpere o centrala electrica. Femeia a atras atentia tuturor celor din jur, mai ales ca putin sunt cei care in ultima vreme au mai vazut-o pe Anca intr-o asa ipostaza, avand in vedere aparitiile impecabile din timpul emisiunilor TV la care participa.

Fosta sotie a lui Leo, cu familia la cumparaturi
Fosta sotie a lui Leo, cu familia la cumparaturi

Cei cinci au venit cu masina lui Leo, iar daca altadata Anca obisnuia sa conduca chiar ea bolidul fostului sot, de data aceasta, bruneta a preferat sa stea in dreapta si sa il lase pe unul dintre cei patru barbati care o insoteau, sa stea la volan.

Anca se uita la modele de centrala
Anca se uita la modele de centrala

Citeste si

Anca de la Strehaia, schimbare SOCANTA de look! S-a facut BLONDA! „Nu ma pot obisnui si…”

Blonda sau bruneta? Anca de la Strehaia si-a schimbat look-ul! Vezi cum poate sa arate dupa decizia luata

Anca a pus stapanire pe masina lui Leo
Anca a pus stapanire pe masina lui Leo

Dupa cateva minute, timp in care Anca s-a uitat atent la fiecare model de centrala, cei cinci au plecat asa cum au venit..cu mana goala, semn ca fosta sotie a lui Leo se va mai gandi pana va lua o hotarare.

Daria Petrescu

Citește și...