La un pas de bataie! Si-a scos iubit din club ca sa-si verse nervii pe ea! Cum s-a incheiat scandalul de pe litoral!

Publicat: 23/08/2014 | 00:47

Orgoliul si spiritele incinse la maximum pot cauza adevarate drame. Un tanar suparat pe iubita lui a fost la un pas sa o ia la bataie din pricina unor cuvinte spuse intr-un moment nepotrivit. Intreaga scena a fost surprinsa de paparazzi “Cancan”

O iesire intr-un club de pe litoral a fost de rau-augur pentru un cuplu de tineri, veniti sa se distreze impreuna cu prietenii. Spiritele s-au incins in parcarea localului, unde cei doi iubiti au avut ceva de impartit. Fata a inacasat o palma, iar baiatul a fost gata-gata sa o ia la bataie in adevaratul sens al cuvantului. El a fost temperat insa de un prieten, care a reusit sa-l linisteasca. Fara sa-i pese de martorii la incident, tanarul si-a strigat of-ul in gura mare, suparat rau de tot ca fata il facuse de ras in fata prietenilor.

Individul isi rezolva problemele personale in public
Individul isi rezolva problemele personale in public

Din tipetele si injuraturile baiatului nemultumit se poate deduce ca prietena lui l-ar fi tratat in mod nepotrivit in momentul in care a fost luata de aburii..alcoolului.

El ii explica furios prietenei sale cu ce a gresit in fata lui
El ii explica furios prietenei sale cu ce a gresit in fata lui

 

“Ma face o proasta ca asta de c..at”

Tanarul loveste nervos, de mai multe ori, copertina bancii unde se aflau, strigandu-si nemultumirile. ”Nu ma face tu pe mine de c… la prieteni… Sunt blestemat de soarta… Te-ai imbatat, te-ai facut muci si mi-ai zis in fata prietenilor ca te p..pe mine…Ma face o proasta ca asta de c..at” repeta tanarul nemultumit.

Furios, tanarul pus pe scandal loveste puternic copertina
Furios, tanarul pus pe scandal loveste puternic copertina

 

La un moment dat, i-a casunat si impotriva celor care priveau, amuzati, spectacolul. “Cine se uita, ma, la mine, ia sa vad” a mai spus el. Dupa recitalul de reprosuri si injuratori, si-a gonit prietena, calmandu-se pe banca impreuna amicul sau.

(M.N.)

Citește și...