Lacrimi si durere, la Braila! Imagini emotionante de la capela unde este depus trupul asistentei! Mama Laurei Vizureanu a lesinat

Publicat: 18/12/2014 | 12:43
Lacrimi si durere, la Braila! Imagini emotionante de la capela unde este depus trupul asistentei! Mama Laurei Vizureanu a lesinat

Medicul SMURD Laura Vizureanu, una dintre victimele accidentului aviatic de la Mamaia, este inmormantata astazi, la Braila.

UPDATE 12:23 Mama asistentei Laura Vizureanu a lesinat in timpul slujbei de inmormantare a fiicei sale, chiar langa sicriu. Femeia a fost scoasa de urgenta afara si preluata de medicii de pe ambulanta.

Apropiatii spun ca, de cand s-a produs tragedia, mama Laurei Vizureanu plange continuu dupa fiica ei si repeta obsesiv „Nu mai am fata! Nu mai am copil!”.

Slujba a fost oprita pentru scurt timp.

Laura Vizureanu, in varsta de 39 de ani, va fi inmormantata cu onoruri militare, la Braila. Mii de oameni au venit sa-si ia ramas bun de la medicul care si-a dat viata in misiune pentru a salva alti oameni.

Capela Laura Vizureanu

Coada s-a intins pe scarile Catedralei Nasterea Domnului din Braila, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul neinsufletit al cadrului medical. Cu totii sunt socati de cele intamplate si cu greu isi pot gasi cuvintele pentru a-si exprima regretul legat de trecerea prematura in nefiinta a medicului.

Capela Laura Vizureanu

Laura Vizureanu va fi inmormantata in Cimitirul Sfantul Constantin din Braila. Desi nu era cadru MApN sau MAI, vine ca urmare a faptului ca medicul SMURD si-a pierdut viata intr-o misiune de salvare de vieti omenesti.

Capela Laura Vizureanu

Pana anul trecut, Laura Vizureanu a fost casatorita cu seful Inspectoratului Judetean de Politie Braila, Mircea Relu Vizitiu. Cei doi au impreuna un baietel de 9 ani.

Laura isi crestea singura copilul
Laura isi crestea singura copilul

Medicul Laura Vizireanu (39 de ani), asistenta Gabriela Harton (38 de ani), care era insarcinata, pilotul, comandor Petre Corneliu Catuneanu (47 de ani) si copilotul, capitan comandor Ginel Claudiu Cracanel (42 de ani), si-au pierdut viata in urma accidentului aviatic din Constanta.

R.O.

Citește și...