Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Lansam o noua rubrica: „CANCAN te face vedeta”! Primul pretendent este un tanar pictor

Lansam o noua rubrica: „CANCAN te face vedeta”! Primul pretendent este un tanar pictor

De: Cancan 09/02/2015 | 00:00
Lansam o noua rubrica: CANCAN te face vedeta! Primul pretendent este un tanar pictor

In ultimii ani, spatiul public din Romania s-a imbacsit cu vedete de carton si din ce in ce mai putine talente reale. Ei bine, Cancan si-a propus sa faca, intr-un fel sau altul, curat in showbiz si sa promoveze si vedete adevarate!

A venit timpul ca oameni inzestrati cu har sa aiba parte de sprijin mediatic, motiv pentru care am hotarat sa lansam rubrica „CANCAN TE FACE VEDETA!

Ne dorim sa promovam, asadar, persoane cu adevarat talentate, care au invatat si au muncit pe branci pentru ceea ce fac.

In primul episod va prezentam povestea unui tanar si exceptional pictor, Daniel Relenschi. 

Daniel Relenschi cancan te face vedeta

„M-am nascut in Dorohoi, judetul Botosani, intr-o familie de artisti: tata Constantin-vocal intr-o trupa folk, mama Doina-pictor. De mic o urmaream pe mama cum picta. Lucra la fabrica de portelan din Dorohoi ca pictor-creator (pana atunci a adunat in palmares nenumarate premii la concursuri nationale de pictura), dar avea si proiecte individuale pe care le lucra acasa; asa am aflat eu ce-mi place sa fac, inca de la varsta de la trei ani, cand am facut un desen dupa o icoana a bunicii Adela, mama mamei. In mare parte copilaria mi-am petrecut-o cu bunicii la tara, in armonie cu natura. Din acea perioada am ramas cu cateva lucrari pe care si acum le am. Venise si vremea scolii, dar vacantele tot cu ei mi le petreceam.

Apoi a venit pentru noi o perioada mai dificila, tata a decedat cand aveam noua ani, mama atunci a renuntat la pictura, dar eu am continuat sa desenez datorita orelor de desen din scoala, dar si a colegilor care ma solicitau zi de zi, unii pentru a lua note bune imi cereau sa le fac planse pentru a le dona scolii in diverse discipline. La liceu am luat prima mea diploma cu ”premiul special pentru pictura” la un concurs local organizat cu ocazia zilelor Mihai Eminescu, participand cu un portret ce-l reprezenta pe poet”, isi incepe povestea tanarul Daniel.

Daniel Relenschi cancan te face vedeta

A facut Facultatea de Jurnalism

Chiar daca aa fost atras de pictura inca din copilarie, iata ca Daniel nu a urmat o facultate de Arte, ci una de Jurnalism. Cu toate astea, n-a practicat niciodata aceasta meserie si s-a dedicat picturii si designului vestimentar:

Daniel Relenschi cancan te face vedeta

„Am absolvit la Liceul Textil, clasa de design vestimentar, de aici si inclinatia catre moda, iar studiile universitare sunt de jurnalism, aparent in totala discordanta cu pictura. Lucram inca din timpul liceului cu un salon mic unde vindeam schitele-crochiuri cu 5 lei bucata. In cele din urma am reununtat in favoarea picturii si am reusit sa realizez un proiect important ”Botosanii de altadata”, expozitie care mi-a adus multe satisfactii. De atunci, principala mea activitate este pictura. Comenzile pentru pictura au venit din moment ce am promovat arta mea; In Suceava, la demisolul fostei Case a Casatoriilor se afla Da Vinci Ristorante unde exista o expozitie permanenta cu reproduceri dupa lucrarile maestrului, de aici a venit o comanda intr-un castel in Germania, la Neuburg an der Kammel, unde am facut doua lucrari de mari dimensiuni, lucrari mai pot fi vazute in Botosani, Timisoara si Bucuresti unde cele mai multe lucrari se afla in cadrul unor colectii particulare, dar si in galerii de arta”, ne-a mai spus el.

Daniel Relenschi cancan te face vedeta

Despre el:

Nume Complet: Daniel Andrei Relenschi

Varsta: 28 de ani

Zodie: Rac (1 Iulie 1986)

Filme preferate: Cele care au inovatii si idei mai putin comune, asta pentru ca incerc pe orice cale sa ma educ. Ca genuri preferate ar fi: Documentar, SF, Aventura, Actiune, Drama, Comedie.
Cateva nume: The Fountain(2006), The day after tomorrow, MR Nobody, Inception, Hunger Games, Interstelar

Muzica: Imi place sa cand, am in lucru un proiect muzical, vocea mea se diferentiaza de a multora, fiind un tenor cu capacitate de a face falsetto. As asemana vocea cu cea a lui Adam Levine (Maroon 5).

Poezia: Aici intra si versurile pe care le scriu pentru muzica mea, curand voi iesi public cu proiectul, sper in 4 luni sa se intample asta.

Acvaristica: Am un acvariu, cand eram mic aveam mai multe si eram extrem de pasionat, atunci aveam si mai mult timp la dispozitie.

Teatrul: De fiecare data cand am ocazia, merg la spectacole, de multe ori pentru prieteni actori care performeaza.

Muzica preferata: Ascult muzica din stiluri din cele mai diverse. De la clasica pana la dubstep. Imi place muzica melodioasa, cu mesaj, dar si cea care te face sa vrei sa dansezi, fara sa te gandesti la versuri, ci doar la ritm. Un artist preferat pe care l-am descoperit de curand ar fi Lucia, ar mai fi Maria Raducanu, Alexandrina care si ea e pictor.

Daniel Relenschi cancan te face vedeta

De ce merit sa fiu parte din noul val de vedete: Merit sa fac parte din noul val de vedete pentru ca e nevoie ca arta si artistii care fac arta cu responsabilitate si sunt si persoane decente, sa fie in lumina reflectoarelor. Trebuie sa formam exemple viabile si cu impact benefic asupra opiniei si a celor care absorb informatiile din media. Foarte multe nu trebuie sa spun pentru a convinge, as prefera mai degraba arta mea sa vorbeasca.

Daniel Relenschi cancan te face vedeta

Sunt un clasic dar tot odata aduc ceva nou. Un cuvant bun care mi-ar descrie munca ar fi Inovatia. Vechi dar nou, cu un aer de maturitate, vreau sa impun respect si sa daram mitul artistului sarac” – Daniel Relenschi

(Georgiana Coman)

AJUTA-NE SI TU sa descoperim oameni cu adevarat talentati, care merita sa fie promovati, si scrie-ne povestea lor pe adresa [email protected] cu mentiunea „CANCAN TE FACE VEDETA!”
 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...