Laserul este cea mai eficienta metoda de refacere a pielii ridate

Publicat: 23/10/2010 | 00:00
Laserul este cea mai eficienta metoda de refacere a pielii ridate
O noua tehnica de "reparare" a pielii brazdate de riduri revolutioneaza medicina estetica. Este vorba despre laserul Fraxel repair, o metoda aplicata, mai nou, si in clinicile de profil din Romania si care exclude interventia chirurgicala. Iata de ce este bine sa apelezi la acest tratament si cand te poti lasa pe mainile specialistilor pentru a beneficia de cea mai noua tehnica de intinerire!

– Nu lasa cute fine sau cicatrici

Secretul unui ten vesnic tanar si fara urme de riduri sau cicatrici consta in tratamentul cu acest laser special. Cel putin asa sustin specialistii care afirma ca folosirea laserului ablativ fractionat ofera cele mai eficiente metode de refacere a pielii. Daca vrei sa apelezi la un astfel de tratament este bine sa stii ca aparatul elimina ridurile profunde si sterge cicatricile adanci cauzate de acnee. Medicii il recomanda ca fiind cea mai buna alternativa daca iti doresti rezultate absolute fara sa apelezi la operatie. Mai mult, nici nu vei fi nevoit sa-ti intrerupi activitatea cotidiana prin izolare sau sa astepti mult timp recuperarea definitiva. La numai trei zile de la aplicarea tratamentului, pielea ta va fi vizibil intinerita si regenerata.

– Cand e bine sa faci acest tratament?

Daca ai riduri la nivelul buzelor, fruntii, ochiilor, gatului sau suferi de leziuni pigmentare, ai pielea imbatranita de soare sau cicatrici cauzate de acnee poti apela cu incredere la un astfel de tratament.

– De ce sa urmezi terapia cu laserul special?