Lavinia Pirva a plans in hohote intr-o emisiune TV! Ce a facut-o pe iubita lui Banica sa clacheze: „Ce nu te omoara…”

Publicat: 15/03/2014 | 20:43
Lavinia Pirva a plans in hohote intr-o emisiune TV! Ce a facut-o pe iubita lui Banica sa clacheze: „Ce nu te omoara…”

Acum e fericita, implinita pe plan profesional si personal, dar perioadele grele prin care a trecut au marcat-o profund si o fac si astazi sa lacrimeze.

Invitata in emisiunea „Dincolo de aparente”, Lavinia Pirva si-a adus aminte, cu lacrimi in ochi, de perioada prin care a trecut atunci cand relatia cu Stefan Banica a fost facuta publica.

Pentru a-si proteja mama, Lavinia nu i-a dat amanunte despre viata ei personala, iar din acest motiv nu a avut nici alinare din partea celei care i-a dat viata. Cand si-a amintit cat de mult ar fi avut nevoie de ajutorul ei, Lavinia a inceput sa planga in hohote, iar interviul a fost oprit pentru cateva minute.

lavinia pirva

lavinia pirva

„Am încercat să o protejez , să-i spun că totul e bine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, dar acum sunt bine”, a spus ea printre lacrimi.

lavinia pirva

Cantareata a vorbit, de aceasta data cu ochii stralucind de fericire, si despre iubitul ei. Bruneta crede ca, in acest moment, Stefan Banica este cea mai buna alegere pe care o putea face, intre ei existand compatibilitate pe toate planurile.

lavinia pirva

„În momentul ăsta, cred că el este cel mai potrivit bărbat pentru mine. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a scos în cale. Pentru că există compatibilitate între noi, chimie, înţelegere”, a mai spus artista.

Citeste si:

Lavinia Pirva face lumina! Ce spune despre o eventuala nunta cu Bănică si despre zvonurile potrivit cărora e insărcinata

E cu Banica, dar a dormit singurica. Lavina Pirva nu l-a prezentat familiei pe noul iubit. A mers neinsotia la nunta surorii

C.V.

 

Citește și...