Lazarus ii arunca manusa in fata lui Tuca

Publicat: 24/10/2007 | 00:00
Lazarus ii arunca manusa in fata lui Tuca

Puteti viziona aici fragmente ale emisiunii lui Marius Tuca de pe Antena 1 VALOARE. Luis Lazarus se mandreste in egala masura cu audienta de la OTV si cu Lamborghini-ul sau de 200.000 de euro CONCURENTA. Marius Tuca e urmarit de rivalitatea cu fostul sau coleg de clasa, Dan Diaconescu (foto medalion) Orgolii. Jurnalistul de investigatie i-a trimis moderatorului de la Antena 1 un mesaj pe mobil, in care l-a anuntat ca OTV si „Dan Diaconescu in Direct” au avut o audienta mult mai mare decat emisiunea „Tuca Show” pe subiectul „Cioaca”! Puteti viziona aici fragmente ale emisiunii lui Marius Tuca de pe Antena 1 Adrian Nicolae Lumea televiziunii ascunde in culisele ei lupte teribile de orgolii. Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a fost disecat, in ultima perioada, cu precadere in emisiunea lui Dan Diaconescu de la OTV si in talk-show-ul moderat de catre Marius Tuca la Antena 1. Invitat special la OTV in aproape fiecare seara, jurnalistul de investigatie Luis Lazarus s-a simtit lezat de o afirmatie pe care Mircea Badea a facut-o, intr-una dintre seri, in emisiunea „In gura presei”, iar ieri a decis sa contraatace! „Acum cateva seri, Mircea Badea a facut mare tam-tam, in direct, ca Marius Tuca, cu care e coleg la Antena, a preluat cazul „Cioaca” si ca am sa vad eu si Dan Diaconescu cum ne elimina el pe noi, ca ne lasa fara audienta pe subiectul asta! Mi-a venit sa rad. Iata ca am aflat eu cata audienta a avut Tuca si cata am avut noi. L-am batut de nu mai stie de el si am vrut sa i-o spun personal!”, ne-a declarat Lazarus. Ieri dupa-amiaza, jurnalistul de investigatie i-a trimis, asadar, lui Tuca un sms, pe telefonul mobil, in care i-a scris ca Dan Diaconescu a inregistrat un rating (parametrul care masoara cat de urmarita este o emisiune TV) mult mai mare decat Tuca pe subiectul avocatei disparute. Lazarus sustine in mesajul expediat ca joia trecuta talk-show-ul de la Antena 1 a avut un rating mediu de 1.4, in timp ce Dan Diaconescu a inregistrat 4.7. Mai mult, „varful” de audienta al celor doua emisiuni a fost de 1.9 (Tuca), respectiv 7.3 (Diaconescu). „Asta e diferenta dintre audientele noastre. Aseara (n.n. – luni, cand Tuca l-a avut invitat in studio pe politistul Cristian Cioaca, iar Lazarus si Diaconescu au prezentat rezultatele expertizelor in cazul „Elodia”) l-am batut la fel de rau. Pai, Diaconescu a avut o medie de 4.3 intre orele 23.30 si 01.00, iar, in paralel, Marius Tuca a avut media doar 1.6! Sa mai zica Mircea Badea ceva! Eu zic sa se ascunda! Dupa ce i l-am dat lui Tuca, i-am dat si lui Badea acelasi mesaj.”

Tuca: „Nu ma intereseaza personajele. Nu am timp de ei!”

Legat de sms-ul primit de la Luis Lazarus, Marius Tuca arata o pozitie detasata. „Nu ma intereseaza personajele. Nu am timp de ei! Orice as spune ar insemna sa le fac reclama la emisiune si chiar nu ma intereseaza lucrul asta. Pur si simplu, am alte treburi de care sa ma ocup decat de aceste personaje!”, a declarat, pentru CANCAN, realizatorul emisiunii „Tuca Show” de la Antena 1 si in acelasi timp directorul cotidianului „Jurnalul National”.

„Il bat pe Tuca si la masina. A mea costa 200.000 de euro, a lui e un nimic!”

Luis Lazarus afirma ca il surclaseaza pe Marius Tuca nu doar la audienta, ci si la alte „capitole”. „Sa nu-mi zica mie Tuca ca sunt un personaj care nu-l intereseaza. Poate el nu ma intereseaza pe mine. Cine e Tuca? Eu am fost liderul studentilor. Apoi, eu am un Lamborghini de 200.000 de euro, el ce are? Masini de nimic in comparatie cu a mea!”, i-a replicat Lazarus lui Tuca. Rivalitatea dintre Tuca si Diaconescu este, insa, una mult mai veche. Ambii provin din Caracal si au fost colegi de clasa. Dupa ?89, au lucrat impreuna la „Curierul National”, iar Dan Diaconescu a fondat „Jurnalul National”, unde l-a adus si pe Marius Tuca. „Dan si Marius dormeau in acelasi pat cand au venit in Bucuresti, apoi Tuca, care e orgolios, i-a luat locul la „Jurnalul National”, cand Diaconescu s-a certat cu Dan Voiculescu (n.n. – patronul ziarului)! Asa e, insa, cand vrei sa faci un bine? Orice face Tuca pe cazul asta noi vom avea mai multa audienta, ca lumea stie cine s-a ocupat de la inceput de disparitia avocatei”, a adaugat Luis Lazarus.

SMS-ul pe care Lazarus i l-a trimis lui Tuca

„Cu durere in glas si litere va anuntam decesul pseudoemisiunii Tuca Show. Joi, 18 oct (n.n. – octombrie), A1 (n.n. – Antena 1) a avut un rating general de 1.3 in timp ce OTV a avut 1.5. Dvs. ati avut un rating mediu de 1.4, in timp ce DDD (n.n. – emisiunea Dan Diaconescu in Direct) a avut 4.7, deci de trei ori si ceva. Varful Tuca e un deal, doar 1.9, in timp ce varful DDD e Everestul, 7.3. Dar de ce ne-am mira, ce poate face un licean mediocru cu ifose de poet altceva decat sa copieze. Oare sa va povestim ceva de ratingul de aseara? Sau mai bine nu. Un oarecare Lazarus”. SMS-ul transmis de Lazarus lui Tuca, ieri, la ora 14.53