„Le-a trecut iubirea, nu vor să îmbătrânească împreună”! Bahmu a înţeles de ce divorţează Andreea Marin şi Ştefan Bănică!

Publicat: 17/01/2013 | 17:54
„Le-a trecut iubirea, nu vor să îmbătrânească împreună”! Bahmu a înţeles de ce divorţează Andreea Marin şi Ştefan Bănică!


Adriana Bahmuţeanu, care a trecut prin mai multe divorţuri la vremea ei, a explicat de ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. au ales să se despartă.

Invitată la o emisiune de la Antena 1, Adriana Bahmuţeanu a analizat situaţia celor doi şi a explicat de ce crede ea că Andreea şi Ştefan au ales să se separe.

Toată lumea s-a aşteptat să îmbătrânească împreună. Dar e mai bine pentru ei să rupă relaţia dacă nu mai merge. Eu am înţeles multe lucruri din ceea ce am trecut şi o să ma apuc să predau cursuri”, a spus ea.

Stefan Banica si Andreea Marin

Nu cred că nu a mers, cred că le-a trecut iubirea. Şi-au dat seama că nu vor să îmbătrânească împreună şi cred că e mai bine aşa pentru ei. Este bine să rămâi în relaţii bune şi după divorţ mai ales dacă ai copii. Dacă o relaţie nu merge nu înseamnă că trebuie să-l urăşti pe partener. Se poate trăi foarte bine şi după o despărţire, nu trebuie să ai resentimente faţă de fosta sau fostul. Eu cred că pot schimba viaţa multor oameni, aşa cum mi-am schimbat-o pe a mea. Până nu depăşeşti crizele alea nu poţi să ai grijă de tine, de copii, de cum arăţi„, a mai spus Bahmu.

Viorela Precupaş

Citește și...