Le calcă pe urme lui Bahmu şi Prigoană! Adela (Bravo, ai stil!) s-a despărţit în weekend de iubi, dar apoi…

Publicat: 14/02/2018 | 00:00

La nici o lună de când anunţau că formează un cuplu, Adela Tecuceanu şi Ştefan Manolache au luat o mică pauză. Momentul în care au decis să pună punct relaţiei a avut loc weekend-ul trecut, într-un club din Constanţa. Surse apropiate cuplului  au mărturisit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIAcă cei doi amorezi s-au certat destul de tare, încât au ales să nu îşi mai vorbească. Iubitul Adelei ne-a confirmat episodul, dar a venit cu completări esenţiale. (NU RATA, AICI: XCLUSIV. I l-a "furat" fostei colege de emisiune, Silvia. Adela (Bravo, ai stil!), primele declaraţii despre noul iubit: "Da, am o relaţie cu...")

Adela ar fi reuşit să treacă mult mai repede peste moment, însă Ştefan nu voia să cedeze nicicum, spunându-i că nu o să se mai împace niciodată cu ea. Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!“ a fost foarte afectată de decizia iubitului ei şi s-a confesat prietenilor virtuali, într-un live pe care l-a făcut pe pagina de  Instagram.

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, l-a contactat pe Ştefan, care a declarat că au luat o mică pauză, dar nu a durat foarte mult, pentru că a doua zi s-au împăcat. Tânărul ne-a mai mărturisit că, probabil, o să mai existe certuri între ei, dar important este că o să îşi continue povestea de dragoste.

Ne-am certat într-adevăr, de la nimicuri, cum se întâmplă în fiecare relaţie şi Adela a împărtăşit acest lucru prietenilor virtuali. Noi probabil o să fim ca Bahmu şi Prigoană (n.r. râde). Important este însă că ne-am împăcat şi ne continuăm povestea de dragoste“, ne-a declarat, în exclusivitate, iubitul Adelei. (VEZI ŞI: Adevărul despre cea mai complicată relaţie din showbiz! Silvia de la “Bravo, ai stil!” i-a făcut o criză de gelozie, apoi…)

Sunt împreună de o aproape o lună

Adela ne-a mărturisit, la începutul relaţiei cu Ştefan, că lucrurile decurg foarte bine între ea şi tânărul din Iaşi şi că încearcă să se cunoască mai bine. “Da, am o relaţie cu Ştefan, dar suntem la început. Ne dorim ca lucrurile să funcţioneze bine şi să fim pe aceeaşi lungime de undă. Încă tatonăm terenul şi ne cunoaştem unul pe celălalt. Momentan ne completăm foarte bine, este alături de mine şi mă susţine în tot ceea ce fac, la fel şi eu pe el”, ne spunea frumoasa brunetă.

Ştefan Manolache este fostul iubit al Ioanei Gramă (AFLĂ DETALII DE AICI), dar şi „fostul” Silviei, câştigătoarea primului sezon “Bravo, ai stil!“. Ce-i drept, Ştefan şi Silvia nu au ajuns să trăiască o poveste de dragoste, au avut doar o tentativă, care a eşuat, cei doi rămânând acum foarte buni prieteni. (CITEŞTE ŞI: Adevărul despre cea mai complicată relaţie din showbiz! Silvia de la “Bravo, ai stil!” i-a făcut o criză de gelozie, apoi…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

CASSANDRA UNGUREANU

 

Citește și...