Legătura neştiută dintre Vulpiţa şi fostul iubit al Andreei Antonescu. Au fost fotografiaţi în maşină, zâmbind

Publicat: 28/05/2020 | 12:03

Vulpița a fost surprinsă în compania fostului iubit al Andreei Antonescu! Îndrăgita moldoveancă a mers și a luat prânzul cu Ștefan Manolache la restaurantul acestuia din Capitală.

Părea că apele se liniștesc și că Vulpița a devenit în ultimele luni cea mai cuminte fată, însă ultimele imagini spulberă această idee. După ce a apărut la TV mințind că a fost violată, ca mai apoi lumea să afle că a întreținut relații sexuale cu alți barbați în timpul căsătoriei cu Viorel, Veronica Stegaru pregătește din nou o mega lovitură pentru soțul ei. Să fie Ștefan Manolache un următorul său amant?

CITEȘTE ȘI: Din ce va trăi Corina Chiriac după retragerea din televiziune. Artista nu vrea să fie întreţinută de pensie

Vulpița și Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, au fost surprinși împreună, destul de eapropiați unul de celălalt. Veronica se afla la volan,  în mașina staționată a lui Ștefan, iar acesta chiar lângă ea.

Carismaticul afacerit se pare că ar fi invitat-o pe soția lui Viorel la restaurantul acestuia din București, pentru a-i gusta preparatele tradiționale.

CITEȘTE ȘI: Aflată într-o mare dilemă, Antonia a cerut ajutorul fanilor. Reacția lui Codin Maticiuc: ”Mă neliniștește teribil”

Cine este Ștefan Manolache?

Deși are doar 27 de ani, Ștefan nu are un trecut lipsit de controverse. Tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături. În 2013, acesta a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice, dar și pentru ultraj contra bunelor moravuri și uz de armă neletală.

În aprilie 2013, Ștefan a fost protagonistul unor scene șocante. Acesta se afla la volanul unui Nissan Micra şi a oprit maşina în faţa unui taximetrist care avea un client în vehicul. Şoferul taximetrului a început să claxoneze şi a cerut să fie lăsat să treacă, moment în care Ştefan l-a înjurat, notează adevarul.ro.

CITEȘTE ȘI: Vulpiţa a dat lovitura vieţii! A făcut turul televiziunilor, după piesa lansată cu Viorel şi Rafaelo

A ”cochetat” cu televiziunea, dar nu i-a mers

Ștefan Manolache a fost dat afară de șefii de la Antena 1, după câteva luni de colaborare. Iubitul Andreei Antonescu era reporter la Acces Direct și a fost surprins când a fost anunțat că nu va mai face parte din echipă.

Iubitul Andreei Antonescu a fost pus pe liber în urmă cu câteva săptămâni. La un moment dat se zvonea că Ștefan Manolache va fi promovat și va ajunge prezentator TV la matinal. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar bărbatul a fost dat afară de la Antena 1 mai repede decât și-ar fi închipuit.

Citește și...