Aflată într-o mare dilemă, Antonia a cerut ajutorul fanilor. Reacția lui Codin Maticiuc: ”Mă neliniștește teribil”

Publicat: 28/05/2020 | 10:17

Frumoasa Antonia trece printr-o dilemă, iar rezolvarea ei pare a fi mult mai complicată decât s-ar crede la o primă privire. Vedeta, fiindcă interacționează permanent cu admiratorii, a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, alăturând și o întrebare.

”Back to Blonde?”, a întrebat Antonia, părând a nu fi foarte hotărâtă în demersul ei de a-și schimba culoarea părului. Ceea ce duce, iată, la o dilemă popuilarizată online, iar admiratorii au încercat, firește, să o scoată pe Antonia din acest impas.

Printre cei care au accesat pagina de Instagram a vedetei s-a numărat și Codin Maticiuc. Iar acesta, în stilu-i inconfundabil, a pus și punctul pe ”i”, manifestându-și… neliniștea. ”Faptul ca nu știu ca ai fost vreodată blonda ma nelinișteste teribil”, a scris Codin Maticiuc în dreptul fotografiei. (CITEȘTE ȘI: ANTONIA A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOST JIGNITĂ. CUVINTE GRELE LA ADRESA IUBITEI LUI ALEX VELEA)

Antonia nu știe dacă să revină sau nu la… blond

Antonia a primit sfaturi din partea fanilor: ”Îmi amintesc vremea când încă erai blondă”

O astfel de dilemă legată de culoarea părului trebuie rezolvată grabnic, iar admiratorii vedetei au postat comentarii în care au încercat să-i dea o soluție.

Unii au fost de părere că sub nicio formă nu ar trebui să se vopsească blond, alții au susținut exact contrariul. Dar au existat și păreri conform cărora, indiferent de culoarea podoabei capilare, Antonia rămâne tot… o frumusețe.

”Sunt atât de „veche” pe aici, încât îmi amintesc vremea când încă erai blonda 😩😍”, ”Noooooooo”, ”Yesssss🔥🔥🔥”, ”Esti frumoasa oricum🤗🤍”, ”Nuu , ești superbă așa …❤️”, ”Nooooooooo💓”, ”Esti cea mai tareee🤍😍”, ”Nu,esti mult mai frumoasa asa cum esti acum!”, ”Cu șuvițeeee blondeeee ♥️♥️”, ”Esti the best !!!! 😍”, ”daaaa❤️❤️❤️❤️”, ”Te adooooor🤍🤍🤍🤍”, ”Ești frumoasă oricum ❤️❤️”, ”Oricum iti sta bine ,esti superba!”, ”cum vrei tu.negru că nu îți strici părul”, au fost câteva dintre comentariile prin care admiratorii Antonei au încercat să o ajute. (VEZI ȘI AICI: ANTONIA ARE PROBLEME CU GREUTATEA?! AM FOTOGRAFIAT-O PE IUBITA LUI VELEA CHIAR CÂND…)