A fost Alex Velea „tradus” de Antonia cu Smiley?! Imaginile care pot arunca în aer showbiz-ul românesc

Publicat: 11/08/2019 | 14:09

Încă nu a apărut o reacție a lui Alex Velea, însă artistul va avea, cu siguranță, ceva de spus în legătură cu o fotografie postată chiar de Smiley. În respectiva fotografie apar Smiley și… Antonia, ceea ce a dat naștere, imediat, unor speculații din partea fanilor.

Unii dintre fani s-au grăbit să tragă concluzia că între Antonia și Smiley se ”înfiripă” ceva, astfel de subiecte făcând deliciul tuturor celor care urmăresc fenomenul monden. ”Nu iese fum fără foc”, au spus unii dintre fanii vedetelor, iar ipotezele nu fac altceva decât să incite suplimentar.

„Mana sus cine n-ar vrea sa fie privit asa de Antonia.la.la”, a scris Smiley în dreptul respectivei fotografii. În fotografie alb-negru postată de Smiley, el și Antonia se privesc, iar privirile lor – spun mulți dintre fani – aunt sugestive. Este așteptată, în continuare, reacția lui Alex Velea. 🙂

Citește și: ANTONIA ȘI ALEX VELEA AU DEZVĂLUIT UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE COMPROMISURI PE CARE LE FAC. UNELE CUPLURI SE DESPART DIN CAUZA ACESTUIA

Antonia, alături de Smiley

Alex Velea: ”Eu visam la Antonia”

Deși au foarte mulți susținători, sunt și răutăcioși care nu sunt de părere că celor doi le stă bine împreună și se întreabă cum a reușit Alex Velea să “combine” o bunăciune ca Antonia. Răspunsul a venit chiar de la el, a declarat că a visat tot timpul să întâlnească o fată precum iubita lui, iar visul a devenit realitate.

”Eu visam la Antonia, așteptam să vină o fată deosebită, specială, care să-mi bucure ziua și să-mi întregească cariera, tot. M-a ajutat în tot. A fost un moment foarte special, nu știam că înăuntrul nostru zace o așa dragoste unul pentru celălalt. Am fost la început amici și am stat așa mult timp”, a spus Alex Velea.

“Eu m-am întors în România la vremea aia ca să îl cunosc pe Alex Velea și să fim împreună”, a completat și Antonia.

Vezi și aici: PREA MULATĂ! CUM A APĂRUT ANTONIA LA SALĂ. DETALIUL INTIM OBSERVAT DE TOATĂ LUMEA

Citește și...