Antonia și Alex Velea au dezvăluit UNUL dintre cele mai importante compromisuri pe care le fac. Unele cupluri se despart din cauza acestuia

Publicat: 28/05/2019 | 19:46

Antonia și Alex Velea au o poveste de iubire specială și le merge bine nu doar în viața personală, ci și în carieră. Recent, frumoasa artistă și-a lansat piesa “Touch Me”, iar partenerul ei de viață, “Mona Lisa de Cuba. Mai mult, ei au dezvăluit în cadrul unui interviu care este unul dintre cele mai importante compromisiuri pe care le fac. Acesta este destul de delicat… unele dintre cupluri se despart în cazul în care acesta există în viața lor.

Citește și: Antonia a recunoscut că are un defect fizic pe care nu l-a observat nimeni până acum! ”Asta sunt eu, cea adevărată”

Antonia și Alex Velea au dezvăluit UNUL dintre cele mai importante compromisuri pe care le fac

Nu mai e un secret pentru nimeni că Antonia este mai înaltă decât Alex Velea, cântăreața având înălțimea de  1,78 metri, iar tatăl copiilor ei, 1,70. De altfel, pe acest subiect sunt numeroase glume mai mult sau mai puțin nesărate, însă, ei nu sunt deranjați nici de acestea, nici de faptul că există această diferență de înălțime. În plus, ei au decis să mai adauge un compromis pe lista cu altele…  Este vorba despre încălțămintea pe care o poartă Antonia și Alex Velea atunci când se afișează împreună la concerte sau diferite evenimente… ori pur și simplu simple ieșiri în oraș. Altfel spus: Alex Velea își alege pantofi cu talpă cât mai groasă, iar mama copiilor lui, sandale, pantofi sau cizme, după caz, cu talpă plată și subțire sau cu un toc foarte mic.

Citește și: Antonia, momente jenante la un concert. Ce rușine a trăit pe scenă

Un alt truc la care apelează carismaticul artist ca să pară mai înalt este felul în care își aranjează părul: freză înaltă, cu creastă, pe care a ales-o și la petrecerea aniversară a revistei VIVA!.

„Dacă sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram cu Alex. Nu știu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și se înțeleg foarte bine”, a declarat Antonia, relatează libertatea.ro.

Citește și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.