Nimeni nu se aștepta la asta! Alex Velea nu a scăpat de criticul Iulia Albu: „Toți ochii pe Velea. Șosetele lui…”

Publicat: 25/05/2019 | 20:40
Nimeni nu se aștepta la asta! Alex Velea nu a scăpat de criticul Iulia Albu: „Toți ochii pe Velea. Șosetele lui…”

Vedetele de pe plaiurile noastre mioritice au așteptat cu nerăbdare să defileze pe covorul roșu de la petrecerea VIVA!, astfel și-au ales cele mai bune ținute și au luat parte la eveniment. Doar că nu au scăpat de criticile sau aprecierile Iuliei Albu, care, după cum toată lumea știe, nu iartă pe nimeni.

Surpriza a venit la cuplul Alex Velea- Antonia. Deși cei doi au fost implicați în diferite scandaluri, aruncându-și cuvinte grele, ei bine Iulia Albu a fost obiectivă în ceea ce privește ținutele celor doi. Fashion- editorul a comentat pe blogul său personal că i-a plăcut foarte mult, atât vestimentația cântărețului, cât și a iubitei sale, și a declarat că a fost „cel mai bine îmbrăcat cuplu” de la eveniment.

Toți ochii pe Vel(e)a

Mi-au plăcut extrem de mult ținutele Antoniei și lui Alex Velea. Revirimentul stilistic al lui Alex este notabil, iar faptul că Antonia a abordat o ținută mai degrabă girlish decât glamour a complimentat perfect ținuta partenerului. Șosetele lui Alex au fost extrem de bine alese, iar posingul impecabil. BEST DRESSED COUPLE – WOW„, a scris criticul de modă pe blogul ei personal, iuliaalbu.com.

Ce a putut să spună Iulia Albu despre Andra Măruță: “Mi se pare atât de…”

Alături de Andra, la rubrica specială de pe blogul Iuliei Albu au apărut ieri: Irina Rimes, Laura Cosoi, Mihai Bendeac, Mihai Bobonete și Andreea Marin – care a fost aspru criticată pentru apariția pe care a avut-o în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță; ea a purtat o rochie verde și elegantă, iar machiajul a fost unul clasic.

Dacă cei mai mulți dintre cei aleși recent de fashion icon au primit critici, Irina Rimes și Andra Măruță au fost apreciate. Soția prezentatorului de la Pro TV a primit laude pentru una dintre aparițiile pe care le-a avut în turneul său: “Îmi place în mod deosebit această imagine cu Andra!  Mi se pare atât de umană și în același timp atât de puternică această imagine a Andrei desculță pe scenă. Îmi pare rău că nu am fost la concertul ei, însă, cu prima ocazie, voi merge cu siguranță”.
Citește și...