Din ce va trăi Corina Chiriac după retragerea din televiziune. Artista nu vrea să fie întreţinută de pensie

Publicat: 28/05/2020 | 10:54
Din ce va trăi Corina Chiriac după retragerea din televiziune. Artista nu vrea să fie întreţinută de pensie

Îndrăgita artistă Corina Chiriac a renunțat la televiziune!  După 12 ani de colaborare cu Național Tv, prezentatoarea  s-a retras pentru a-și realiza propriile planuri.

Corina Chiriac a cântărit foarte bine decizia de a părăsi televiziunea în această perioadă de izolare. Aceasta a hotărât că are socoteli neîncheiate cu propria persoană, drept pentru care s-a gândit că este mai bine să-și urmeze visurile de mut întipărite în minte.

CITEȘTE ȘI: Aflată într-o mare dilemă, Antonia a cerut ajutorul fanilor. Reacția lui Codin Maticiuc: ”Mă neliniștește teribil”

Îndrăgita artistă a împlinit 50 de ani de carieră anul trecut.  Corina Chiriac a făcut parte din emisiunile ”Ne-amintim Duminica” și ”Oprim Timpul”. Anunțul că va părăsit televiziunea l-a dat prietenilor săi de pe contul de Facebook.

„Dragi prieteni , bun gasit ! Am pentru voi un anunt important. Iata ca si mie ultimele doua luni mi-au schimbat viata. Nevoita sa stau mai mult in casa , am avut ocazia sa stau de vorba cu mine si am aflat ca am nevoie de o pauza de resetare personala si profesionala.
Dupa succesul de anul trecut cind am schimbat prefixul, an in care am sarbatorit 50 de ani de cariera pe scena Cerbului de Aur, in emisiuni tv si multe concerte, cind am lansat la Eurostar dublul CD “Strada Sperantei ” si un site enorm , www.corinachiriac.ro, site la care am muncit citiva ani alaturi de o echipa, aceasta pauza de 2 luni mi-a adus o alta perspectiva de viata. Una mai linistita. Am decis astfel sa ma retrag din colaborarea cu National Tv.”, 
a scris Corina Chiriac pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Îl recunoşti? Bărbatul din imagine a ajuns acum idolul femeilor şi face mii de euro din melodiile sale

Artista a mărturisit și faptul că de acum începe să își scrie amintirile, fiind o activitate de care se bucură. Totodată, le-a mulțumit persoanelor care i-au fost alături în echipa de la Național Tv.

Citește și...