S-a aflat! Corina Chiriac a anunţat motivul pentru care se retrage din televiziune: „M-am epuizat”

Publicat: 28/05/2020 | 07:47
S-a aflat! Corina Chiriac a anunţat motivul pentru care se retrage din televiziune: „M-am epuizat”

Corina Chiriac a anunțat că se retrage din televiziune, după 12 ani în care a colaborat cu postul Național TV. Celebra artistă a dezvăluit și motivul care a dus la această decizie neașteptată, fiind vorba despre o ”epuizare din punct de vedere profesinal”.

Corina Chiriac a dorit să precizeze că nu va semna cu altă televiziune – așa cum s-a speculat –  și că, pur și simplu, oboseala și-a spus cuvântul. ”Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat și m-am epuizat profesional”.

Acum, vedeta își dorește să profite cât mai mult de timpul liber, să se relaxeze și să ”respire aer curat” în timpul plimbărilor.

”Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea „Deschide poarta soarelui” și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani. Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine și pe alti artiști să cânt în acest proiect de suflet, să vadă telespectatorii că existăm încă și că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde”, a declarat Corina Chiriac pentru click.ro. (CITEȘTE ȘI: CORINA CHIRIAC S-A LĂSAT DE FUMAT FĂRĂ SĂ-ȘI DEA SEAMA! ”AM IEȘIT DIN MORMÂNT ȘI…”)

Corina Chiriac se retrage din televiziune: ”Am început să îmi scriu amintirile”

Corina Chiriac a încântat, de-a lungul timpului, milioane de admiratori cu vocea ei, fiind și o prezență constantă î postura de prezentatoare TV. Le mulțumește tuturor celor cu care a colaborat, în toți acești ani și a făcut o dezvăluire neașteptată. Își scrie… amintirile și este convinsă că o astfel de activitate o va ”consuma emoțional”.

În ceea ce privește viața personală, vedeta a măsturisit că, deocamdată, a avut timp pentru a-și redecora balconul.

„Multumesc tuturor membrilor echipei si colegilor de breasla pentru o fructuoasa colaborare de mai bine de 12 ani. A fost un privilegiu pentru mine sa incercam sa „Ne-amintim Duminica” si sa „Oprim Timpul” impreuna. Sutele de editii filmate pina anul asta in data de 11 Martie, vor fi revazute de azi inainte de catre alte si alte rinduri de telespectatori ! Multumesc echipei televiziunii National TV pentru gazduire si urez tuturor emisiuni frumoase in viitor. Intre timp, eu am inceput sa imi scriu amintirile, activitate care ma bucura desi ma consuma emotional, fiindca trebuie sa retraiesc zeci de ani de intimplari , pentru a le povesti altora!De asemenea, am avut timp sa imi redecorez balconul ! Va ofer citeva poze care sper sa va placa. Doamne Ajuta sa ne revedem sanatosi ! A dumneavoastra, Corina Chiriac”, este mesajul Corinei Chiriac. (VEZI ȘI AICI: CORINA CHIRIAC, DESPRE MIHAI CONSTANTINESCU: ”ERA PROTOTIPUL DE ADOLESCENT VEȘNIC”)