A murit Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac! Revenise din SUA pentru a…

Publicat: 23/07/2019 | 10:38
A murit Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac! Revenise din SUA pentru a…

Virgil Anastasiu (68 ani), fostul soț al cântăreței Corina Chiriac, a murit luni, la Gura Rîului, lângă Sibiu. Se retrăsese, de câțiva ani, acolo. Virgil Anastasiu a stat mulți ani în SUA, dar ulterior s-a întors în România, unde a dezvoltat mai multe companii. A fost director și consilier la diferite instituții din București.

Virgil Anastasiu se mutase de mai mult timp lângă Sibiu, la Gura Râului. Acesta a fost căsătorit timp de patru ani cu marea doamnă a muzicii româneşti, între anii 1993 şi 1997. A studiat la Institutul de Marină din Constanţa şi chiar a lucrat trei ani pe navă. Mai apoi a decis să plece peste hotare, în America, unde a învăţat tainele afacerilor, pe care, ulterior, le-a adus şi în România. Reîntors în ţară, s-a ocupat de afaceri şi a lucrat în diferite instituţii.

Chiar dacă cei doi au divorţat, Virgil Anastasiu avea doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale neveste. „Era cuminte, era casnică, avea grijă de gospodărie, mă aştepta cu mâncare caldă!”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp.