Corina Chiriac s-a lăsat de fumat fără să-și dea seama! ”Am ieșit din mormânt și…”

Publicat: 27/01/2020 | 18:49
Corina Chiriac s-a lăsat de fumat fără să-și dea seama! ”Am ieșit din mormânt și…”

Corina Chiriac a povestit, la ”Vorbește lumea”, emisiune prezentată de Adela Popescu și Cove, cum a reușit să se lase de fumat, în urmă cu trei ani. Artista a specificat că fuma din facultate și ajunsese la un pachet și jumătate pe zi.

Corina Chiriac a participat, de curând, la ediția a 15-a a unui festival care are loc la Eilat, Israel, și care se ține pentru românii de acolo. Cântăreața a dezvăluit că a plecat cu trei zile înaintea celorlalți artiști, pentru că a vrut să ajungă la Mormântul Sfânt. A povestit, apoi, cum a reușit să se lase de fumat cu ajutorul lui Dumnezeu. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A VLĂDUȚEI LUPĂU, DUPĂ CE ARMIN NICOARĂ A VORBIT DESPRE PARTIDELE DE AMOR FILMATE DINTRE EI)

Corina Chiriac s-a lăsat de fumat cu ajutorul lui Dumnezeu!

”Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, tot îmi spuneam , iar doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?? (NU RATA: A MURIT! LORA, ÎN STARE DE ȘOC! CAUZA DECESULUI)

Am ajuns la Ierusalim. Și, profitând de plecarea anterioară, am intrat acolo, am pus capul pe lespede, am spus, Am ieșit de acolo, am ieșit din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță.

A doua zi, la cafea, zic, . Și au trecut de atunci trei ani”, a povestit Corina Chiriac. (VEZI AICI: ESTE O CELEBRĂ PREZENTATOARE TV, DAR ÎN URMĂ CU 12 ANI ASTA CEREA: ”OMORÂȚI-MĂ!” DRAMA FOSTULUI MODEL, DUPĂ CE IUBITUL A DESFIGURAT-O CU ACID SULFURIC)

Artista a mai spus că, după ce a ajuns pentru prima oară acolo, în 1983, ”am știut că există Dumnezeu! Până atunci doar credeam că există!”