Corina Chiriac, celebrată cu mare fast de Fuego la TVR 2!

Publicat: 30/10/2019 | 12:31

Fuego propune o ediție de colecție duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2. Artistul care pe 2 decembrie pornește în turneul național de colinde anual,  pe 15 noiembrie celebrează 25 de ani de carieră la Sala Palatului, iar pe 22 martie 2020 concertează într-un show simfonic propriu, tot la Sala Palatului,  nu se dezmite nici de această dată și ne oferă o ediție în care vom avea parte de multe emoții, povești de viață, tineri talentați și oameni care trăiesc și respiră artă.(CITEȘTE ȘI: FOSTA ȘI ACTUALA SOȚIE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI DE DURERE LA UȘA SALONULUI ÎN CARE S-A STINS ARTISTUL!)

Dar marea surpriză va fi celebrarea cu mare fast și bucurie, la cei 70 de ani de viață, pe care nu-i arată și nici nu-i simte, minunata artistă, divă a românilor, CORINA CHIRIAC. Aceasta are nenumărate amintiri de depănat, imagini de cândva, precum și cântece emblemă a românilor. Va face, așa cum îi este specific, un show de zile mari la noi în platou, pe acordurile iubite de voi, având chiar și-un duet spectaculos cu Fuego, dedicat mamelor.(NU RATA: SIMONA SECRIER ȘI-A LUAT ”ADIO!” DE LA SOȚUL EI CHIAR ÎNAINTE CA ACESTA SĂ MOARĂ: ”SĂ NE RUGĂM LA DUMNEZEU!”)

Așadar, oprim timpul, cu o clipă de sinceritate, pentru a o sărbători cum se cuvine, în casa Televiziunii Române, pe minunata Corina, o voce de referință, un simbol incontestabil, care este într-o formă de zile mari!

O ediție de colecție!

Veți cunoaște povestea tănărului Andreas Novacovici, un tânăr care a crescut fără părinți, într-o casă de copii și care și-a dedicat ulterior viața ajutorării celorlalți. Andreas ne va emoționa cu luciditatea sa și cu toate greutățile pe care le-a înfruntat pe parcursul vieții.(NU RATA: AU STABILIT DETALIILE ÎNMORMÂNTĂRII LUI MIHAI CONSTANTINESCU PE HOLUL SPITALULUI!)

Corina Chiriac, celebrată cu mare fast de Fuego

Din Bucovina, va sosi la Paul Surugiu în emisiune, unul dintre cei mai apreciați artiști ai tinerei generații din folclorul românesc – Alexandru Brădățan. Autentic, cu bun simț și repertoriu pe măsură, Alexandru arată că tradiția rămâne pe mâini bune și merge amplu mai departe. El ne va aduce veselia specifică zonei sale, precum și un duet inedit alături de Fuego. Veți cunoaște duminică o mică parte dintr-o familie de colecție, de oameni care simt și trăiesc românește, care iubesc muzica, o compun și o promovează prin toate metodele – familia Mărgărit. Vor sosi în platou Marian și Georgian Mărgărit, tată și fiu.(NU RATA: EL E VÂLCEANUL CARE A INVENTAT „EOLIANA DE CASĂ”)

Împreună cu ei și cu Fuego, intrăm într-o lume a poeziei, a frumosului, a simplității și-a bucuriei de-a trăi. Marian Mărgărit este compozitor, cel mai vechi primar din țară, iubitor de înalt și apropiat al Cenaclului Flacăra. Georgian face parte din generația tânără fiind de asemenea compozitor, producător muzical și solist în proiectul VANOTEK, alături de care a fost la un pas de a reprezenta România la Eurovision, în 2017. Nu ratați o emisiune de colecție, în care-l veți asculta și pe Paul Surugiu-Fuego, dar și trupa Supermarket!